Proiecte

OCTOMBRIE

H2Om

0 zile | 0 donatori

0 de EURO

Target: 30000 de EURO

Ia în mână un pahar cu apă. E simplu, nu? Nu ți-ai putea imagina cum să ridici un pahar cu apă poate să dureze peste 10 minute iar când ajunge la gura, paharul e aproape gol. Pentru ca un copil cu parapareză spastică să ridice un pahar cu apa poate să fie nevoie de luni întregi de exercițiu și fiecare încleștare a degetelor să însemne durere. Ședințe epuizante de kinetoterapie și cheltuieli uriașe care secătuiesc bugetul familiei.

SEPTEMBRIE

Clasa din curtea școlii

30 zile | 763 donatori

15300 de EURO

Target: 20000 de EURO

Școala începe anul acesta într-un noian de incertitudini. Situația creată de pandemie, în care școlile trebuie să găsească soluții pentru a reuși să păstreze distanța socială, neavând spații suficiente și recomandarea medicilor de a evita statul în spații închise mai mult timp, ne-au făcut să căutăm soluții pentru spații de învățare în aer liber în curțile școlilor. În Septembrie facem Clasa din Curtea Școlii

AUGUST

Microdus

31 zile | 931 donatori

39446 de EURO

Target: 35000 de EURO

Imaginați-vă un microbuz din care am scos toate scaunele - rămâne doar cel al șoferului- și punem în loc cabine de duș și chiuvetă. Un duș pe roți cu care pornim în caravană prin satele Moldovei.

IULIE

Gradina terapeutica

31 zile | 965 donatori

19976 de EURO

Target: 17000 de EURO

Cu o floare nu se face primăvară dar cu câteva răsaduri bine alese și un loc amenajat special pentru ele poate să fie vară tot timpul anului pentru cei aproape 200 de pacienți internați în Spitalul de Psihiatrie Eftimie Diamandescu.

IUNIE

Zid de BINE

30 zile | 324 donatori

15000 de EURO

Target: 15000 de EURO

În prima zi ți-e așa de frică încât numai la frică te poți gândi. În ziua a doua tot ce vrei e să te ridici. Să scapi mai iute de branulă și să poți să alergi. Poate că în ziua a treia îți vor da voie să faci câțiva pași, dar nu foarte departe. Dacă șederea se prelungește vei ști deja toate cotloanele camerei tale. Și, poate, într-o zi, medicii vor spune că poți, pentru câteva clipe, să ieși la aer, în curtea spitalului.

MARTIE-MAI

#Scutpentruspitale

78 zile | 35000 donatori

930000 de EURO

Target: 50000 de EURO

Zi de BINE s-a născut în ziua în care în România pătrundea primul caz de COVID 19. Ne-am repliat rapid și am lansat #scutpentruspitale, prin care mii de medici au primit echipamente de protecție și aparatură medicală

MARTIE

Casuta Blondie

16 zile | 11349 donatori

50000 de EURO

Target: 50000 de EURO

Dacă ar fi trăit, astăzi, Blondie ar fi dat o ditamai petrecerea. Ar fi suflat în cele 19 lumânări de pe tort și ar fi făcut planuri de om tânăr cu viața înainte. Ba nu, n-ar fi dat petrecere, căci suntem în perioada în care COVID a trecut granițele României și sunt interzise adunările publice de orice fel.

Rezervă-ți ziua de bine

Spune-ne când ești sărbătorit și te vom anunța despre cauza lunii tale.