Proiecte

NOIEMBRIE

Iubirea care bate la ochi

31 zile | 0 donatori

0 de EURO

Target: 50000 de EURO

În Noiembrie facem „butoane de siguranță”! Un astfel de buton este un dispozitiv ascuns într-o bijuterie simplă pe care femeile agresate îl vor putea acționa atunci când vor fi în pericol. Alerta lor va ajunge, instantaneu, la 112. Și, în câteva minute, ajutorul va veni. Avem nevoie de voi pentru ca victimele violenței domestice să simtă că, atunci când au nevoie disperată de ajutor, cineva chiar le va sări în ajutor.

OCTOMBRIE

EduBuzz

31 zile | 1003 donatori

19620 de EURO

Target: 35000 de EURO

Cu un autobuz vechi, ruginit și fără roți nu poți ajunge prea departe. Cum nici fără școală, încurajare și oameni buni prin preajmă, visurile nu prea trec de granița Augustinului, un sat lung de 5 km, nici aproape, nici departe de Brașov. În Octombrie vom transforma un autobuz scos din circulație într-un spațiu educațional pentru copiii din Augustin.

SEPTEMBRIE

Clasa din curtea școlii

30 zile | 1112 donatori

22416 de EURO

Target: 20000 de EURO

Școala începe anul acesta într-un noian de incertitudini. Situația creată de pandemie, în care școlile trebuie să găsească soluții pentru a reuși să păstreze distanța socială, neavând spații suficiente și recomandarea medicilor de a evita statul în spații închise mai mult timp, ne-au făcut să căutăm soluții pentru spații de învățare în aer liber în curțile școlilor. În Septembrie facem Clasa din Curtea Școlii.

AUGUST

Microdus

31 zile | 931 donatori

39446 de EURO

Target: 35000 de EURO

Imaginați-vă un microbuz din care am scos toate scaunele - rămâne doar cel al șoferului- și punem în loc cabine de duș și chiuvetă. Un duș pe roți cu care pornim în caravană prin satele Moldovei.

IULIE

Gradina terapeutica

31 zile | 965 donatori

19976 de EURO

Target: 17000 de EURO

Cu o floare nu se face primăvară dar cu câteva răsaduri bine alese și un loc amenajat special pentru ele poate să fie vară tot timpul anului pentru cei aproape 200 de pacienți internați în Spitalul de Psihiatrie Eftimie Diamandescu.

IUNIE

Zid de BINE

30 zile | 324 donatori

15000 de EURO

Target: 15000 de EURO

În prima zi ți-e așa de frică încât numai la frică te poți gândi. În ziua a doua tot ce vrei e să te ridici. Să scapi mai iute de branulă și să poți să alergi. Poate că în ziua a treia îți vor da voie să faci câțiva pași, dar nu foarte departe. Dacă șederea se prelungește vei ști deja toate cotloanele camerei tale. Și, poate, într-o zi, medicii vor spune că poți, pentru câteva clipe, să ieși la aer, în curtea spitalului.

MARTIE-MAI

#Scutpentruspitale

78 zile | 35000 donatori

930000 de EURO

Target: 50000 de EURO

Zi de BINE s-a născut în ziua în care în România pătrundea primul caz de COVID 19. Ne-am repliat rapid și am lansat #scutpentruspitale, prin care mii de medici au primit echipamente de protecție și aparatură medicală

MARTIE

Casuta Blondie

16 zile | 11349 donatori

50000 de EURO

Target: 50000 de EURO

Dacă ar fi trăit, astăzi, Blondie ar fi dat o ditamai petrecerea. Ar fi suflat în cele 19 lumânări de pe tort și ar fi făcut planuri de om tânăr cu viața înainte. Ba nu, n-ar fi dat petrecere, căci suntem în perioada în care COVID a trecut granițele României și sunt interzise adunările publice de orice fel.

Rezervă-ți ziua de bine

Spune-ne când ești sărbătorit și te vom anunța despre cauza lunii tale.