EN RO UKR
Trimite SUS la 8845 și donează 2 €/lună
Trimite SUS la 8845 și donează 2 €/lună
EN RO UKR
Trimite SUS la 8845 și donează 2€ / lună
EN RO UKR

E simplu să faci BINE!

Îți dorești să faci un BINE, dar nu știi cui să te adresezi, ce să alegi, care ar fi impactul? E în regulă, și noi am trecut prin asta. De aceea, facem ca lucrurile să fie simple. Tu îți donezi aniversarea de nume, zi de naștere sau orice alt eveniment important din viața ta, iar prietenii te susțin prin donații. Și așa binele se pune în mișcare. La mulți ani frumoși!

Ce înseamnă să-ți donezi ziua de naștere?

Este modul în care poți sărbători o aniversare aducând mai mult Bine în viața cuiva mai puțin fericit. Printr-un simplu gest de susținere ajuți și o comunitate aflată în nevoie și le dai ocazia prietenilor să facă un bine.

Orice vrei să sărbătorești, o poți face susținând proiectul lunii în care ai aniversarea. Faci cunoscută cauza pe care o sprijini, iar prietenii îți “dăruiesc” suportul lor prin donații care fac posibil proiectul. Atât de ușor să multiplicăm Binele.

Cum functionează?

Pasul 1.

Alege unul dintre proiectele active, din lista de mai jos. Linkul te va trimite direct pe galantom.ro, unde trebuie să urmezi pașii pentru a-ți crea o pagină de susținător. Dacă aniversarea ta nu este în luna proiectului ales, completează formularul pentru rezervarea zilei tale și te anunăm pe email ce cauză vom adresa în luna ta.

Pasul 2.

Distribui link-ul generat pe galantom.ro pe paginile tale de socializare și îți încurajezi cunoscuții să te aniverseze donând pentru cauza susținută de tine.

Pasul 3.

Cu banii strânși și împreună cu ONG-ul partener vom implementa proiectul până la finalul lunii.
Tu te bucuri și de aniversare și de Binele pe care l-ai pus în mișcare.

Donează-ți Ziua

Rezervă Ziua Aniversară

Alege Proiectul

Septembrie
2023
În septembrie, sunăm clopoțețul și începem noul an școlar cu #chimiaBINELUI, un laborator pentru experimente de chimie și fizică la Școala Gimnazială nr. 1 din Curcani, jud. Călărași, unde o echipă de profesori pregătește deja școala viitorului...
Noiembrie
2022
O pădure de mesteceni. O pădure de aducere aminte și de iubire. Plantează și tu un copac în memoria cuiva drag și du astfel povestea mai departe. În București, Oradea, Constanța, Brașov, Lugoj...

Rezervă-ți Ziua de Bine

Spune-ne când ești sărbătorit și te vom anunța despre cauza lunii tale.