EN RO UKR
Trimite SUS la 8845 și donează 2 €/lună
Trimite SUS la 8845 și donează 2 €/lună
EN RO UKR
Trimite SUS la 8845 și donează 2€ / lună
EN RO UKR

E simplu să faci BINE!

Îți dorești să faci un BINE, dar nu știi cui să te adresezi, ce să alegi, care ar fi impactul? E în regulă, și noi am trecut prin asta. De aceea, facem ca lucrurile să fie simple. Tu îți donezi aniversarea de nume, zi de naștere sau orice alt eveniment important din viața ta, prietenii te susțin prin donații, iar noi facem ajutorul realitate. Și așa binele se pune în mișcare. La mulți ani frumoși!

Ce înseamnă să-ți donezi ziua de naștere?

Este modul în care poți sărbători o aniversare aducând mai mult Bine în viața cuiva mai puțin fericit. Printr-un simplu gest de susținere ajuți o comunitate aflată în nevoie și le dai ocazia prietenilor să facă un bine.

Orice vrei să sărbătorești, o poți face susținând proiectul activ în luna în care ai aniversarea. Faci cunoscută cauza pe care o sprijini, iar prietenii îți „dăruiesc” suportul lor prin donații care fac posibil proiectul. Atât e de ușor să multiplicăm Binele.

Cum functionează?

Pasul 1.

Alege unul dintre proiectele active, din lista de mai jos. Linkul te va trimite direct pe galantom.ro, unde trebuie să urmezi pașii pentru a-ți crea o pagină de susținător. Dacă aniversarea ta nu este în luna proiectului ales, completează formularul pentru rezervarea zilei tale și te anunăm pe email ce proiect va fi activ în luna ta.

Pasul 2.

Distribui link-ul generat pe galantom.ro pe paginile tale de socializare și îți încurajezi cunoscuții să te aniverseze donând pentru cauza susținută de tine.

Pasul 3.

Cu banii strânși și împreună cu ONG-ul partener vom implementa proiectul.
Tu te bucuri și de aniversare și de Binele pe care l-ai pus în mișcare.

Donează-ți Ziua

Rezervă Ziua Aniversară

Alege Proiectul

2024
Ne-am obișnuit să separăm școala de viață. Să ne gândim la copii ca la niște vase care trebuie umplute cu informații. În realitate, vasele sunt deja pline, uneori cu experințe de care nu avem habar. Cum faci școală cu un copil flămând? Sau cu unul neglijat? Sau al cărui părinte..
2024
NEpierdute e promisiunea noastră că punem într-un cufăr, la Centrul Comunitar Zi de BINE, toate cele pe care oricare dintre noi riscăm să le pierdem după o vârstă - cheful de viață, prieteniile, direcția zilei, mobilitatea, capacitatea de învățare, sănătatea. Un proiect pentru starea de BINE a seniorilor noștri. ..
2024
O pădure de doruri. O pădure de aducere aminte și de iubire. Plantează și tu un copac în memoria cuiva drag și du astfel povestea mai departe. În București, Constanța, Tg. Mureș, Brașov, Oradea, Lugoj și mai departe...
2022
Ce face o casă să fie acasă? Oamenii dragi, amintirile îmbibate în pereții acesteia… O viață normală pe care ți-o duci, ca orișicine altcineva, zi de zi. Dar într-o dimineață de februarie te trezești cu un mesaj: „A început războiul!”... și toată viața ți-e dată peste cap. Tot de atunci,..
2023
În fiecare sâmbătă, ne adunăm la Centrul Comunitar cu 40 de puști din cartierul Ferentari să descâlcim teme împreună. Pentru că schimbarea, bat-o vina, poate veni doar dacă recunoaștem că școala e o parte a comunității...

Rezervă-ți Ziua de Bine

Spune-ne când ești sărbătorit și te vom anunța despre cauza lunii tale.