Trimite SUS la 8845 și donează 2 €/lună
EN RO UKR
Trimite SUS la 8845 și donează 2€ / lună
EN RO UKR

12 luni ale anului – 12 proiecte sociale – 12 comunități ajutate

În fiecare lună aducem alinare, bucurie, speranță pentru comunități în nevoie, dar deseori ignorate.

Proiecte în desfășurare

Martie
2023
În luna martie, amenajăm un spațiu de suport și doliu la maternitățile Filantropia și Cantacuzino și aducem în România primele două cuddle cots pentru ca părinții unui copil care nu se naște viu să își poată lua rămas bun.
Noiembrie
2022
O pădure de mesteceni. O pădure de aducere minte și de iubire. Plantează și tu un copac în memoria cuiva drag și du astfel povestea mai departe. În București, Oradea, Constanța, Brașov, Lugoj.

Impactul proiectelor susținute

E greu să măsori binele. Dar când vedem câți oameni se bucură de o faptă bună, fie că o primesc sau o dăruiesc, ne crește inima de bucurie și mândrie.

0
Numărul total
de proiecte
0
Numărul total de
comunități ajutate
0
Numărul total
de donatori
0 M
Valoarea totală
a proiectelor

48 Proiecte Finalizate

Filters
An
Domeniu
Locație
Februarie
2023
Vindecarea vorbirii și gestionarea emoțiilor pentru câteva zeci de copii cu tulburări de vorbire. Un start bun în viață. În februarie, am făcut un Centru de Logopedie în Râmnicu Vâlcea, alături de Asociația AVA.
Ianuarie
2023
„Copilul meu consumă!” E realitatea ascunsă din casele multora dintre noi. Pentru toți părinții care sunt în situația asta și pentru toți părinții care vor să o prevină, luna asta, împreună cu ARAS București, am amenajat un centru de informare și suport pentru adolescenți și părinții lor.
Decembrie
2022
În luna decembrie, împreună cu Asociatia SufletEȘTI, curățăm coșurile de fum și facem provizii de lemne pentru 31 de bunici din satele uitate de lume de lângă Onești, din județul Bacău.
Decembrie
2022
În luna decembrie, facem laborator de informatică pentru oameni mari și oameni mici la Școala Gimnazială din Șcheia, Suceava.
Noiembrie
2022
În luna noiembrie, la Zi de Bine Moldova amenajăm, dotăm și punem Bucurie în sălile de sport din școlile gimnaziale Șcheia și Mihoveni, din Suceava.
Octombrie
2022
90 de copii s-au mutat de la țară și au venit la liceu în Bacău să învețe o meserie. Stau la internat și nimic nu e simplu pentru ei. Cei mai mulți ajung să renunțe. Dar noi avem un plan să-i ținem în școală.
Octombrie
2022
În luna octombrie am amenajat în inima Bucureștiului o salină senzorială, un spațiu pentru copii și adulți dedicat salinoterapiei, împreună cu prietenii de la Asociația KinetoBebe.
Septembrie
2022
În septembrie, împreună cu prietenii de la 321sport, lansăm prima platformă digital-interactivă unde persoanele cu deficiențe de auz și persoanele tipice pot învăța super rapid și ușor limbajul
Septembrie
2022
E tribună, dar e și spațiu de ateliere și dezbateri. E loc pentru seri de filme educaționale, dar și orice altceva au nevoie copiii din Cornești să fie. I-au zis Tribuna Parc și o facem împreună!
S-au afișat toate proiectele.

Propune un proiect

Ai o idee care poate face bine unei comunități?
Ești un ONG cu multe bune-intenții, dar resurse puține? Scrie-ne.
La Zi de Bine, dăm voce și mai multă forță ONG-urilor la început de drum care vor să facă mult bine, dar au puține resurse. Hai să punem Binele în mișcare împreună!