EN RO UKR
Trimite SUS la 8845 și donează 2 €/lună
Trimite SUS la 8845 și donează 2 €/lună
EN RO UKR
Trimite SUS la 8845 și donează 2€ / lună
EN RO UKR
(NE) facem BINE împreună!

Partenerii noștri strategici au înțeles forța pe care gesturile simple o au în multiplicarea binelui. Au înțeles cât de multe comunități nu au forța să-și facă auzite și văzute of-urile și cât de mult îi putem ajuta noi, la Zi de Bine.

Le mulțumim că ne sunt alături și ne susțin să dăm ocazia cât mai multor oameni să facă bine și să ridicăm, împreună, comunități.

„Sunt suferințe care se văd, dar pe care unii dintre noi aleg să nu le vadă. Și atunci avem nevoie de cineva care să ne deschidă ochii și să ne ajute să nu mai trecem neatenți sau chiar nepăsători pe lângă ele. Să faci bine, zi de zi, este crezul echipei inimoase de la Zi de Bine și care ne-a inspirat și pe noi, pe cei de la E.ON România. Proiectele lor ne-au convins că orice lucru frumos, făcut bine și la timp poate schimba multe vieți în bine. Și am dorit să devenim și noi părtași la acest lucru, de aceea ne onorează faptul că am devenit parteneri în susținerea unor proiecte care fac diferența, în bine, în viețile unor oameni. De aceea, consecvenți dorinței noastre de a continua implicarea în susținerea cauzelor care contează, ne dorim să continuăm împreună cu oamenii de la Asociația Zi de Bine, în încercarea de a face și mai mult bine”

– Volker Raffel, CEO E.ON România.

„Programul desfășurat împreună cu Zi de Bine, pe parcursul anului 2021, înseamnă, de fapt, 12 cauze în care noi am crezut, traduse în 12 fapte pe care împreună le-am făcut pentru un viitor mai bun. Noi, Lidl, credem în a ne asuma responsabilitatea pentru a susține o dezvoltare durabilă a comunităților din care facem parte, iar, în spatele rezultatelor Zi de Bine, stau de fapt oameni și inițiative care contribuie la schimbare în bine în domenii pe care noi le susținem pe termen lung, precum educație incluzivă de calitate, protecția mediului și dezvoltarea comunităților locale. Cu fiecare din cele 12 cauze, oamenii minunați din spatele acestui program au dovedit că împreună putem face în fiecare zi fapte pentru un viitor mai bun. Vă mulțumim pentru ceea ce ați reușit să construiți în 2021 și ne bucurăm să vă fim alături și în 2022.”

– Lidl România

„Rolul nostru este de a ne sprijini clienții și comunitățile în a face progrese semnificative către o societate mai durabilă, mai incluzivă și mai echitabilă. Ne-am alăturat inițiativelor desfășurate de Asociația Zi de Bine încă din 2019, pentru că am simțit că, implicându-ne, putem oferi ceva înapoi, putem contribui sustenabil la a face bine pentru un număr mare și diversificat de beneficiari. Credem în cauzele „cu suflet”, în puterea exemplului și a muncii susținute pentru a ajuta și, totodată, în sprijinirea inițiativelor sociale de impact, care produc rezultate durabile. Ne dorim să facem o diferență pozitivă în comunitățile în care suntem prezenți, să susținem schimbările ce lasă ceva bun în urmă, o fundație solidă pentru un lanț necesar de schimbări, în viitor. E loc sa facem bine, zi de zi. Împreună.”

– UniCredit Bank.

„La Leroy Merlin suntem peste 3000 de lideri care lucrăm în fiecare zi pentru a îmbunătăți casele și grădinile locuitorilor din România, într-o manieră responsabilă și accesibilă. Credem cu tărie că doar prin parteneriate strategice ne putem îndeplini scopul de a avea un impact pozitiv social, de mediu și economic. Astfel, împreună cu Asociația Zi de Bine vom participa la acțiuni care ating următoarele 3 direcții prioritare: sănătatea, educația și patrimoniul forestier prin proiecte de construcție, renovare, împădurire, ecologizare, dar și formare și mentorat, atât prin sponsorizări, donații de produse, cât și prin voluntariat.”

– Leroy Merlin