EN RO UKR
Trimite SUS la 8845 și donează 2 €/lună
Trimite SUS la 8845 și donează 2 €/lună
EN RO UKR
Trimite SUS la 8845 și donează 2€ / lună
EN RO UKR

Avem viziunea ca, oriunde ajungem, să lăsăm în urmă comunități mai puternice, care pot duce BINEle mai departe.

Cine suntem

Zi de Bine este organizația comunitară din România care ajută ONG-urile la început de drum și comunitățile să dezvolte rapid soluții reale pentru provocări ce țin de educație, sănătate (fizică, emoțională și mintală), incluziune socială, sărăcie sau mediu. Proiectele devin realitate cu ajutorul companiilor și a oamenilor care aleg să-și doneze ziua aniversară pentru a strânge fonduri. Reușim, astfel, împreună să punem binele în mișcare și să-l multiplicăm.

Cum am început

În fiecare lună, peste 1.5 milioane de români își sărbătoresc ziua de naștere sau de nume. Cum ar fi dacă 1.500.000 de oameni care vor să se implice în ceva și nu știu de unde să înceapă s-ar folosi de ziua lor pentru a face acel ceva care le mișcă sufletele și le dă un sens? Ne-am dorit mult să îi ajutăm pe oameni să facă un bine fără mult efort, dar cu impact real, relevant.

Rolul nostru...

… este de facilitatori și catalizatori pentru fapte bune care ajută comunitățile la nevoie. Punem reflectorul pe punctele dureroase mai puțin vizibile, aducem ONG-urile mai aproape de împlinirea misiunii lor și dăm ocazia oricui dorește să se implice să facă Bine repede și simplu.

Valorile noastre

Expertiză

Tot ce facem, facem BINE și asta duce la încrederea în organizația noastră.

Integritate

Facem ce ne propunem, cu respect față de beneficiarii și finanțatorii noștri.

Empatie

E important să înțelegem nevoile beneficiarilor noștri pentru a construi pentru ei proiecte de impact.

Implicare

Nu suntem doar fundraiseri și comunicatori. Ne pasă și suntem atenți la felul în care se implementează proiectele pe care le susținem.

Colaborare

Lucrăm în echipă și ne place ÎMPREUNĂ mai mult decât în competiție.

Creativitate

Proiectele noastre sunt nu doar utile, ci și inedite.

Facem ce facem pentru că am văzut cât de multă nevoie de Bine este în jurul nostru. Am mai văzut și cât contează chiar și un gest mic. Este incredibil cât de mult bine se poate face cu puțin efort, dacă punem umărul cât mai mulți. Așa că ne-am gândit să transformăm ziua aniversară în Zi de Bine. Astfel, aniversații lunii își pot dona ziua pentru proiectele noastre active, iar cadourile pe care ei le-ar fi primit iau forma contribuțiilor și ne ajută să le ducem la îndeplinire.

Ne propunem să

Construim
Comunități

Sprijinim mii de oameni aflați
în situații vulnerabile

Creăm notorietate în jurul
cauzelor ignorate

Susținem

Misiunea Zi de Bine este să ajute acolo unde alții întorc privirea, cu rezolvări concrete și rezultate obținute în scurt timp. Urmărim să atragem atenția asupra cauzelor presante și dureroase care trec neobservate. Ne dorim să dăm cât mai multor oamenii ocazia să facă un bine cu efort minim, dar cu impact relevant.