EN RO UKR
Trimite SUS la 8845 și donează 2 €/lună
Trimite SUS la 8845 și donează 2 €/lună
EN RO UKR
Trimite SUS la 8845 și donează 2€ / lună
EN RO UKR

Credem că puterea de a face Bine o avem fiecare dintre noi.
Împreună transformăm bunele intenții în acțiuni concrete, care multiplică Binele.

Melania Medeleanu

MEMBRU FONDATOR

Vreme de 20 de ani jurnalist, Melania a lăsat în urmă studioul de știri și camera de luat vederi pentru a pune lumina pe cauze sociale cărora s-a dedicat în ultimii 10 ani – Fondator al proiectului educațional Afterschool social Clinceni, co-fondator și presedinte al Asociației MagiCAMP, care deservește copii aflați în situații vulnerabile și familiile acestora, Melania simte că a venit vremea să construiasca punți între organizații nonguvernamentale. Proiectul ZI de BINE e pariul ei că domenii slab finanțate sau dinspre care ne întoarcem adesea privirea își pot găsi susținători atunci când oamenii își transformă aniversarea într-un moment de grație și de generozitate. E născută în Iulie.

Luciana Zaharia

MEMBRU FONDATOR

Corporatistă cu ștate vechi, maratonistă categoria grea, Luciana s-a oprit pentru un an din goană și a bifat dorințe de multă vreme pritocite și neîmplinite din lipsă de timp – face teme cu copii din centre de plasament, a terminat cu brio cursuri de fotografie și de gătit de–ți lasă gura apă, e coach carismatic iar din experiența de lider în una dintre cele mai importante companii din România aduce în ZI DE BINE optimism argumentat, disciplina necesară implementării proiectelor, ușurința în comunicarea cu oameni foarte diferiți și voia bună fără de care un astfel de proiect n-ar putea exista. E născută în August.

Gabriela Gocan

CĂUTĂTOR DE COMORI

Și-a petrecut jumătate din viață în media și advertising coordonând echipe și proiecte, punând magie în planuri de marketing și colorând strategii de imagine. Experiența ei e calea sigură și testată că orice lucru contează – sunetele și culorile, vizualurile și textele, spațiile și viziunea pentru ele, dar mai ales oamenii care te ajută să le faci pe toate posibile. Crede în visuri și știe bine de tot să le pună pe picioare. E născută în Martie.

Alexandra Axinte

COMMUNITY WIZARD

Ics este o călătoare prin ținuturi reale şi imaginare, pe care adesea le împărtăşeşte ca facilitator sau trainer în atelierele sau cursurile ei. Are studii în mai multe domenii, de la inginerie la psihologie şi terapie prin dans şi mişcare şi crede în magia care apare la întâlnirea dintre minte şi corp, logică şi poezie, curaj şi compasiune. Îi place să creeze contexte în care oamenii să învețe, să se bucure şi să contribuie pentru a înmulți binele din jur. Îşi doreşte să inspire oamenii să fie mai curioşi despre ceilalți şi mai blânzi cu ei înşişi şi viceversa. E născută în Mai.

Cristina Puravu

COMMUNITY WIZARD

Meraki e studentă la Adiministrație Publică și crede că orice idee poate deveni realitate când omenii buni se adună împreună. Îi place să creeze cadre în care oamenii să se descopere, să se dezvolte și să prindă încredere în sine sau doar să ia o gură de aer proaspăt, formând comunități legate și implicate. Când nu e în mijlocul mulțimii, în fața tinerilor curioși sau în spatele unei mulțimi de zâmbete, o găsești în vârf de munte sau explorând lumea. E născută în Aprilie.

Eliza Vlădescu

RESPONSABIL COMUNICARE

După 8 ani de analize sociale și politice despre care spera că vor aduce un dram de claritate în probleme care ne privesc pe toți, Eliza a lăsat presa scrisă și a mai poposit niscaiva vreme prin PR înainte de a ajunge acolo unde comunicarea chiar poate face o diferență reală, chiar și pentru o singură persoană. E născută în Ianuarie.

Mirela Amariei

RESPONSABIL COMUNICARE

Îndrăgostită de cuvintele vechi, de liniște și de tot ce e frumos, pe Mirela o găsești în mijlocul oamenilor, în căutare de povești: de viață, de dăruire, de prietenie, de iubire. Iar de la o vreme, de BINE. E născută în August.