EN RO UKR
Trimite SUS la 8845 și donează 2 €/lună
Trimite SUS la 8845 și donează 2 €/lună
EN RO UKR
Trimite SUS la 8845 și donează 2€ / lună
EN RO UKR

Copiii cu tulburări de vorbire vor fi ajutați să se exprime corect la noul Centrul de logopedie care s-a deschis în Râmnicu Vâlcea, un proiect al Asociației Zi de Bine împreună cu AVA.

Consumul de substanțe psihotrope și de stupefiante a luat amploare. Cum îți poți ajuta copilul? #(IN)dependențe este noul proiect semnat de Asociația Zi de Bine și ARAS București, care vine în ajutorul părinților si adolescenților cu un centru de informare și suport.

Asociația Zi de BINE, alături de specialiștii de la ARAS București, a deschis la Centrul ARAS Titan un spațiu unde adolescenți și părinții lor pot merge pentru a primi suport specializat și informații cu privire la consumul de substanțe.

100 de mesteceni au fost plantați într-un parc din Lugoj, județul Timiș, de cei care au pierdut pe cineva drag și încă îl poartă în suflet, grație unui proiect pilot lansat de Asociația Zi de Bine.

Parcul „Plantați în amintire” e unul al poveștilor scrise din suflet, deoarece fiecare mesteacăn are un cod QR, care după ce e scanat duce pe site-ul plantatiinamintire.ro, la o poveste a omului în memoria căruia a fost plantat.

Asociația Zi de Bine, alături de Asociația Romanian Youth Movement for Democracy, finalizează „Clubul din Internat”, prin care cele două asociații au transformat o zonă din clădirea Liceului Tehnic „Anghel Saligny” din Bacău într-un spațiu care să îi ajute pe noii elevi veniți din mediul rural să se integreze mai ușor.

Asociația Zi de Bine, alături de Asociația De-a Arhitectura, a finalizat proiectul Tribuna Parc. Copiii de la Școala din Cornești, jud. Iași, sunt mândri să aibă un loc atât de cool în curtea școlii. Toate pauzele le petrec în Tribuna Parc, pe bănci, împărtășind experiențele de la ore, printre gustările de prânz.

Asociația Zi de Bine și 321sport au lansat prima bază de date video de limbaj al semnelor în România, mai precis primul dicționar video de cuvinte și expresii care să te ajute să construiești fraze conversaționale super rapid.

Casa Plină, centru pentru bătrâni singuri, copii și animale abandonate, inaugurat la Sânpetru

​Centrul BertaLand sau #CasaPlină, un centru care va găzdui bătrâni singuri, copii cu situație financiară precară și animale abandonate, a fost inaugurat la Sânpetru, în județul Brașov, iar primii beneficiari i-au trecut deja pragul.

Asociația Zi de Bine Moldova continuă proiectul pilot VERDE STOP în Piatra Neamț

Zi de Bine Moldova, împreună cu primul magazin Zero Waste din Piatra Neamț, AER, continuă proiectul Verde STOP în Piatra Neamț. Inițiativa va continua și în lunile august și septembrie, proiectul activând și în cadrul Kult Fest.