EN RO UKR
Trimite SUS la 8845 și donează 2 €/lună
Trimite SUS la 8845 și donează 2 €/lună
EN RO UKR
Trimite SUS la 8845 și donează 2€ / lună
EN RO UKR

Asociația Zi de Bine și Asociația Moașelor Independente au amenajat câte un spațiu de suport și doliu la Filantropia și Cantacuzino pentru mamele care ies din maternități cu brațele goale.

Asociația Zi de Bine, în colaborare cu Asociația Moașelor Independente (AMI), amenajează în Spitalul Clinic de Obstetrică și Ginecologie Filantropia, și respectiv în Spitalul Clinic Dr. I. Cantacuzino din București, un spațiu de suport pentru mamele care au născut un copil care nu a supraviețuit.

Asociația Zi de Bine a amenajat un Centru de logopedie în Râmnicu Vâlcea, pentru toți copiii care se confruntă cu tulburări de vorbire. Centrul va fi administrat de asociația locală AVA.

Copiii cu tulburări de vorbire vor fi ajutați să se exprime corect la noul Centrul de logopedie care s-a deschis în Râmnicu Vâlcea, un proiect al Asociației Zi de Bine împreună cu AVA.

Consumul de substanțe psihotrope și de stupefiante a luat amploare. Cum îți poți ajuta copilul? #(IN)dependențe este noul proiect semnat de Asociația Zi de Bine și ARAS București, care vine în ajutorul părinților si adolescenților cu un centru de informare și suport.

Asociația Zi de BINE, alături de specialiștii de la ARAS București, a deschis la Centrul ARAS Titan un spațiu unde adolescenți și părinții lor pot merge pentru a primi suport specializat și informații cu privire la consumul de substanțe.

100 de mesteceni au fost plantați într-un parc din Lugoj, județul Timiș, de cei care au pierdut pe cineva drag și încă îl poartă în suflet, grație unui proiect pilot lansat de Asociația Zi de Bine.

Parcul „Plantați în amintire” e unul al poveștilor scrise din suflet, deoarece fiecare mesteacăn are un cod QR, care după ce e scanat duce pe site-ul plantatiinamintire.ro, la o poveste a omului în memoria căruia a fost plantat.

Asociația Zi de Bine, alături de Asociația Romanian Youth Movement for Democracy, finalizează „Clubul din Internat”, prin care cele două asociații au transformat o zonă din clădirea Liceului Tehnic „Anghel Saligny” din Bacău într-un spațiu care să îi ajute pe noii elevi veniți din mediul rural să se integreze mai ușor.

Asociația Zi de Bine, alături de Asociația De-a Arhitectura, a finalizat proiectul Tribuna Parc. Copiii de la Școala din Cornești, jud. Iași, sunt mândri să aibă un loc atât de cool în curtea școlii. Toate pauzele le petrec în Tribuna Parc, pe bănci, împărtășind experiențele de la ore, printre gustările de prânz.