EN RO UKR
Trimite SUS la 8845 și donează 2 €/lună
Trimite SUS la 8845 și donează 2 €/lună
EN RO UKR
Trimite SUS la 8845 și donează 2€ / lună
EN RO UKR

Caravana cu sănătate – un nou proiect pentru satele de prin Moldova

Asociația Zi de Bine Moldova, alături de ZiDeBineMOLDOVA, împreună cu Fundația Bethany și medicii de la Medlife, au pornit #CaravanaCuSănătate. Medici Medlife au mers din sat în sat să consulte oameni care n-au mai văzut medici prin sat de nici nu mai știau când.

“Bine la Înălțime”, o șansă la dezvoltare pentru copiii și tinerii cu dizabilități din Iași

Asociația “Zi de Bine” a finalizat cel de-al 4-lea proiect: “Bine la Înălțime”. Acesta este dedicat copiilor și tinerilor cu dizabilități, pentru care a fost amenajat un perete de escaladă special. Prin acest proiect, Asociația Zi de Bine își propune să ajute aproximativ 150 de copii cu dizabilități să practice escalada și să-și depășească propriile limite fizice și psihice.

Printre colibe și gunoaie, a răsărit… curajul

Prin implicarea temeinică a asociațiilor „Zi de bine” și „Pirita Children”, în comuni­tatea Pirita din Baia Mare, fetele rome au acum la dispoziție un spațiu în care să se redescopere și să descopere ce înseamnă educația, speranța, șansa unei vieți mai bune.

ȘCOALA CURAJULUI”, INAUGURATĂ PE PIRITĂ

Asociația ”Zi de Bine” în colaborare cu Asociația ”Pirita Children” a inaugurat astăzi “Școala curajului”, un spațiul creativ în care fetele din comunitatea Pirita vor primi sprijin educațional și emoțional.

Asociația Zi de Bine definitivează primul proiect în Moldova: Pe trepte la școală

Zi de Bine filiala Moldova continuă proiectele caritabile ale asociației. Pe trepte la școală este primul proiect finalizat în Moldova, în satul Icușeni.

Centru psihosomatic multifuncțional pentru copii cu dizabilități, deschis de ONG la Vâlcea

Acest centru nu ar fi existat fără suportul financiar al participanţilor la maratonul Vâlcea Forest Run, organizat de Fundaţia Comunitară Vâlcea şi sprijinul Asociaţiei „Zi de bine”, în colaborare cu Asociaţia AVA.

Sprijin pentru copii cu nevoi speciale

Zeci de copii din judeţul Vâlcea, cu vârste cuprinse între 2 şi 15 ani, vor avea de acum înainte acces la servicii de recuperare psihică, emoţională şi fizică într-un centru multifuncţional psihosomatic modern.

O bibliotecă pe roți, centru de interes pentru copiii din Cluj. Margareta Nistor s-a alăturat proiectului

Un proiect generos a animat toată suflarea unei comune din judeţul Cluj: o bibliotecă pe roţi a devenit centrul de interes al copiilor dornici să redescopere universul lecturii.

Sursa: stirileprotv.ro

Biblioteca pe roți BookTruck, la Cluj

O dubă obișnuită a fost transformată de două asociații din România în bibliotecă pe roți. Aceasta circulă prin țară și se oprește în localitățile în care nu există biblioteci.

Sursa: TVR Cluj

Proiectul anului la Zi de Bine

Un material din culisele inaugurării noii secții renovare și reutilate cu sprijinul Asociatia ZI de BINE la INSMC “Alessandrescu-Rusescu”.

Sursa: INSMC “Alessandrescu-Rusescu”