EN RO UKR
Trimite SUS la 8845 și donează 2 €/lună
Trimite SUS la 8845 și donează 2 €/lună
EN RO UKR
Trimite SUS la 8845 și donează 2€ / lună
EN RO UKR

ȘCOALA CURAJULUI”, INAUGURATĂ PE PIRITĂ

Asociația ”Zi de Bine” în colaborare cu Asociația ”Pirita Children” a inaugurat astăzi “Școala curajului”, un spațiul creativ în care fetele din comunitatea Pirita vor primi sprijin educațional și emoțional.

Asociația Zi de Bine definitivează primul proiect în Moldova: Pe trepte la școală

Zi de Bine filiala Moldova continuă proiectele caritabile ale asociației. Pe trepte la școală este primul proiect finalizat în Moldova, în satul Icușeni.

Centru psihosomatic multifuncțional pentru copii cu dizabilități, deschis de ONG la Vâlcea

Acest centru nu ar fi existat fără suportul financiar al participanţilor la maratonul Vâlcea Forest Run, organizat de Fundaţia Comunitară Vâlcea şi sprijinul Asociaţiei „Zi de bine”, în colaborare cu Asociaţia AVA.

Sprijin pentru copii cu nevoi speciale

Zeci de copii din judeţul Vâlcea, cu vârste cuprinse între 2 şi 15 ani, vor avea de acum înainte acces la servicii de recuperare psihică, emoţională şi fizică într-un centru multifuncţional psihosomatic modern.

O bibliotecă pe roți, centru de interes pentru copiii din Cluj. Margareta Nistor s-a alăturat proiectului

Un proiect generos a animat toată suflarea unei comune din judeţul Cluj: o bibliotecă pe roţi a devenit centrul de interes al copiilor dornici să redescopere universul lecturii.

Sursa: stirileprotv.ro

Biblioteca pe roți BookTruck, la Cluj

O dubă obișnuită a fost transformată de două asociații din România în bibliotecă pe roți. Aceasta circulă prin țară și se oprește în localitățile în care nu există biblioteci.

Sursa: TVR Cluj

Proiectul anului la Zi de Bine

Un material din culisele inaugurării noii secții renovare și reutilate cu sprijinul Asociatia ZI de BINE la INSMC “Alessandrescu-Rusescu”.

Sursa: INSMC “Alessandrescu-Rusescu”

 

Asociația Zi de Bine renovează o secție de pediatrie

O secție cenușie dintr-un spital de copii din Capitală a devenit un loc primitor, cu aparatură la standarde moderne, unde micilor pacienți le va fi mai ușor să treacă peste boală.

Sursa: FOCUS Prima TV

Încă o secție a Institutului Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului renovată din donații

O secție de pediatrie a Institutului Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului a fost complet renovată din donații și sponsorizări. De această dată, Asociația Zi de Bine s-a implicat în proiect.

Sursa: stirileprotv.ro

Andreea Marinescu și Virgil Ianțu, experiment fără vedere

Andreea Marinescu și Virgil Ianțu au povestit „La Măruță” despre proiectul #OchiiCareNuSeUită și despre provocarea primită din partea Asociației Zi de Bine.

Sursa: La Măruță