EN RO UKR
Trimite SUS la 8845 și donează 2 €/lună
Trimite SUS la 8845 și donează 2 €/lună
EN RO UKR
Trimite SUS la 8845 și donează 2€ / lună
EN RO UKR

Asociația Zi de Bine renovează o secție de pediatrie

O secție cenușie dintr-un spital de copii din Capitală a devenit un loc primitor, cu aparatură la standarde moderne, unde micilor pacienți le va fi mai ușor să treacă peste boală.

Sursa: FOCUS Prima TV

Încă o secție a Institutului Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului renovată din donații

O secție de pediatrie a Institutului Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului a fost complet renovată din donații și sponsorizări. De această dată, Asociația Zi de Bine s-a implicat în proiect.

Sursa: stirileprotv.ro

Andreea Marinescu și Virgil Ianțu, experiment fără vedere

Andreea Marinescu și Virgil Ianțu au povestit „La Măruță” despre proiectul #OchiiCareNuSeUită și despre provocarea primită din partea Asociației Zi de Bine.

Sursa: La Măruță

Oamenii care văd cu sufletul

Nouă persoane publice au acceptat provocarea Asociației Zi de Bine și pentru câteva ore au trăit în pielea unui nevăzător, care încearcă să se descurce prin București, doar cu ajutorul unui baston.

Sursa: Focus PrimaTV

Refugiul artistic al copiilor din Ferentari

De puțin timp, copiii și adolescenții din cartierul bucureștean Ferentari au un nou spațiu educațional – “Studiourile Ferentari”. Într-un mediu în care drogurile, prostituția și violența sunt la tot pasul, adolescenții găsesc aici un refugiu.

Sursa: radioromaniacultural.ro

Studiourile Ferentari își deschid porțile. Asociația Zi de Bine vrea să fie alături de copii.

Asociația Zi de Bine vrea să fie alături de copii și „să-i aplaudăm într-o zi, când vor urca pe scenele festivalurilor de teatru la care merită să ajungă”.

Sursa: b365.ro

#LocDeBine creează camere de audieri special gândite pentru copiii victime

În februarie 2021, asociația Zi de Bine a dat drumul proiectului #LocDeBine și împreună cu nou înființata Asociație pentru Victimele Infracțiunilor Sexuale am făcut trei camere de audiere pentru minori în cadrul Parchetelor de pe lângă tribunalele din Constanța, Vrancea și Vâlcea.

Sursa: europafm.ro

Cameră de audiere a minorilor, înființată la Tribunalul din Constanța

În februarie, trei astfel de camere speciale pentru audierea minorilor au fost amenajate în cadrul a trei Parchete de pe lângă tribunale din țară, prin proiectul „Loc de bine” Citeşte întreaga ştire: Peste 3.000 copii sunt abuzați sexual în fiecare an, iar justiția noastră nu are nici locuri unde să-i audieze, o amenajare care costă doar 10.000 de euro! Cum arată camerele?

Sursa: libertatea.ro

Primul proiect de sănătate emoțională pentru adolescenții din România

TeenLine, o linie telefonică gratuită pentru copiii cu probleme de sănătate emoțională, este cel mai nou proiect al Asociației Happy Minds în colaborare cu Asociația „Zi de bine”.

Sursa: totuldespremame.ro

Asociația Zi de Bine lansează Teen Line

După un prim an în care a atras mai mult de 50.000 români și peste 1 milion de Euro pentru cauze ignorate, Asociația Zi de Bine susține primul proiect de sănătate emoțională pentru adolescenții din România: Teen Line

Sursa: romedic.ro