EN RO UKR
Trimite SUS la 8845 și donează 2 €/lună
Trimite SUS la 8845 și donează 2 €/lună
EN RO UKR
Trimite SUS la 8845 și donează 2€ / lună
EN RO UKR

Oamenii care văd cu sufletul

Nouă persoane publice au acceptat provocarea Asociației Zi de Bine și pentru câteva ore au trăit în pielea unui nevăzător, care încearcă să se descurce prin București, doar cu ajutorul unui baston.

Sursa: Focus PrimaTV

Refugiul artistic al copiilor din Ferentari

De puțin timp, copiii și adolescenții din cartierul bucureștean Ferentari au un nou spațiu educațional – “Studiourile Ferentari”. Într-un mediu în care drogurile, prostituția și violența sunt la tot pasul, adolescenții găsesc aici un refugiu.

Sursa: radioromaniacultural.ro

Studiourile Ferentari își deschid porțile. Asociația Zi de Bine vrea să fie alături de copii.

Asociația Zi de Bine vrea să fie alături de copii și „să-i aplaudăm într-o zi, când vor urca pe scenele festivalurilor de teatru la care merită să ajungă”.

Sursa: b365.ro

#LocDeBine creează camere de audieri special gândite pentru copiii victime

În februarie 2021, asociația Zi de Bine a dat drumul proiectului #LocDeBine și împreună cu nou înființata Asociație pentru Victimele Infracțiunilor Sexuale am făcut trei camere de audiere pentru minori în cadrul Parchetelor de pe lângă tribunalele din Constanța, Vrancea și Vâlcea.

Sursa: europafm.ro

Cameră de audiere a minorilor, înființată la Tribunalul din Constanța

În februarie, trei astfel de camere speciale pentru audierea minorilor au fost amenajate în cadrul a trei Parchete de pe lângă tribunale din țară, prin proiectul „Loc de bine” Citeşte întreaga ştire: Peste 3.000 copii sunt abuzați sexual în fiecare an, iar justiția noastră nu are nici locuri unde să-i audieze, o amenajare care costă doar 10.000 de euro! Cum arată camerele?

Sursa: libertatea.ro

Primul proiect de sănătate emoțională pentru adolescenții din România

TeenLine, o linie telefonică gratuită pentru copiii cu probleme de sănătate emoțională, este cel mai nou proiect al Asociației Happy Minds în colaborare cu Asociația „Zi de bine”.

Sursa: totuldespremame.ro

Asociația Zi de Bine lansează Teen Line

După un prim an în care a atras mai mult de 50.000 români și peste 1 milion de Euro pentru cauze ignorate, Asociația Zi de Bine susține primul proiect de sănătate emoțională pentru adolescenții din România: Teen Line

Sursa: romedic.ro

Autobuz vechi, transformat în spațiu de studiu școlar

Asociația Zi de Bine susține doi învăţători dintr-un sat din Braşov care vor să transforme un autobuz scos din circulație într-un spațiu educaţional, pentru elevii din localitate.

Sursa: Observator

Asociația Zi de Bine reabilitează un autobuz scos din circulație și îl transformă într-un spațiu educațional

În luna octombrie, Melania Medeleanu și Luciana Zaharia, fondatoarele Asociației Zi de Bine susțin Edubuzz, un proiect menit să le ofere copiilor din comuna Augustin, județul Brașov, un spațiu educațional inedit.

Sursa: forbes.ro

O școală mai veselă, cu clase în aer liber, la Bucșoaia

”Clasa din curtea școlii” este unul dintre visurile devenite realitate, spune Simona Covrig (foto), profesoară de matematică. Lucrările de amenajare au fost demarate la începutul lunii septembrie, după ce școala a aplicat și a fost selectată într-un proiect lansat de Asociația ”Life Education for All”, în parteneriat cu Asociația ”Zi de Bine”.

Sursa: sparknews.ro