EN RO UKR
Trimite SUS la 8845 și donează 2 €/lună
Trimite SUS la 8845 și donează 2 €/lună
EN RO UKR
Trimite SUS la 8845 și donează 2€ / lună
EN RO UKR

Un centru pentru seniori, copii și animale va fi amenajat în județul Brașov

Asociația Zi de Bine demarează un nou proiect, în colaborare cu Asociația BertaLand, un centru special pentru bătrânii abandonați în spitale sau care trăiesc singuri și copii care provin din familii cu situații financiare precare, dar și pentru animalele abandonate.

Pistă pumptrack, inaugurată de Asociația Zi de Bine

Pistă pumptrack, inaugurată în cartierul Brâncuşi din Sectorul 6 al Capitalei! Pe pista specială cu lungimea de 42 de metri se poate rula atât cu biciclete, cât și cu skateboard-uri, role și trotinete. Chiar de la inaugurare, copiii s-au arătat foarte încântați de proiectul Asociației Zi de Bine, realizat în parteneriat cu Primăria Sectorului 6.

Primul pumptrack din București a fost inaugurat

Primul traseu de pumptrack din București a fost inaugurat sâmbătă, 2 iulie, în cartierul Constantin Brâncuși. Inițiativa aparține asociației Zi de Bine, care a coordonat întregul proiect și a oferit cu această ocazie un mod de distracție locuitorilor din Sectorul 6 al Capitalei.

Zi de Bine Moldova finalizează cel de-al șaselea proiect regional al cărui scop este reducerea fenomenului de bullying din zonele rurale din Moldova. Alături de Asociația Școlile Satelor Noastre, Zi de Bine Moldova a organizat o tabără anti-bullying cu activități creative și educative pentru elevii din mediul rural din județele Suceava și Botoșani.

The SI(n)GUR – anti-bullying camp project

Good Morning Moldova launches the sixth regional goal-seeking project is to reduce the phenomenon of bullying in rural areas of Moldova.

Prima tabără pentru pacienții cu Alzheimer, organizată de asociația Zi de Bine

La Cluj are loc în aceste zile prima tabara pentru pacientii cu Alzheimer și familiile acestora. Aici, participanții au parte de terapie, training-uri, activități în aer liber și sesiuni de informare.

Bunici în tabără pentru pacienții cu Alzheimer

20 de bunici au beneficiat de terapii de grup într-o tabără pentru pacienții cu Alzheimer organizată de Societatea Română Alzheimer, filiala Napoca, și Asociația Zi de Bine.

Caravana cu sănătate – un nou proiect pentru satele de prin Moldova

Asociația Zi de Bine Moldova, alături de ZiDeBineMOLDOVA, împreună cu Fundația Bethany și medicii de la Medlife, au pornit #CaravanaCuSănătate. Medici Medlife au mers din sat în sat să consulte oameni care n-au mai văzut medici prin sat de nici nu mai știau când.

“Bine la Înălțime”, o șansă la dezvoltare pentru copiii și tinerii cu dizabilități din Iași

Asociația “Zi de Bine” a finalizat cel de-al 4-lea proiect: “Bine la Înălțime”. Acesta este dedicat copiilor și tinerilor cu dizabilități, pentru care a fost amenajat un perete de escaladă special. Prin acest proiect, Asociația Zi de Bine își propune să ajute aproximativ 150 de copii cu dizabilități să practice escalada și să-și depășească propriile limite fizice și psihice.

Printre colibe și gunoaie, a răsărit… curajul

Prin implicarea temeinică a asociațiilor „Zi de bine” și „Pirita Children”, în comuni­tatea Pirita din Baia Mare, fetele rome au acum la dispoziție un spațiu în care să se redescopere și să descopere ce înseamnă educația, speranța, șansa unei vieți mai bune.