EN RO UKR
Trimite SUS la 8845 și donează 2 €/lună
Trimite SUS la 8845 și donează 2 €/lună
EN RO UKR
Trimite SUS la 8845 și donează 2€ / lună
EN RO UKR

Asociația Zi de Bine și 321sport au lansat prima bază de date video de limbaj al semnelor în România, mai precis primul dicționar video de cuvinte și expresii care să te ajute să construiești fraze conversaționale super rapid.

Casa Plină, centru pentru bătrâni singuri, copii și animale abandonate, inaugurat la Sânpetru

​Centrul BertaLand sau #CasaPlină, un centru care va găzdui bătrâni singuri, copii cu situație financiară precară și animale abandonate, a fost inaugurat la Sânpetru, în județul Brașov, iar primii beneficiari i-au trecut deja pragul.

Asociația Zi de Bine Moldova continuă proiectul pilot VERDE STOP în Piatra Neamț

Zi de Bine Moldova, împreună cu primul magazin Zero Waste din Piatra Neamț, AER, continuă proiectul Verde STOP în Piatra Neamț. Inițiativa va continua și în lunile august și septembrie, proiectul activând și în cadrul Kult Fest.

Un centru pentru seniori, copii și animale va fi amenajat în județul Brașov

Asociația Zi de Bine demarează un nou proiect, în colaborare cu Asociația BertaLand, un centru special pentru bătrânii abandonați în spitale sau care trăiesc singuri și copii care provin din familii cu situații financiare precare, dar și pentru animalele abandonate.

Pistă pumptrack, inaugurată de Asociația Zi de Bine

Pistă pumptrack, inaugurată în cartierul Brâncuşi din Sectorul 6 al Capitalei! Pe pista specială cu lungimea de 42 de metri se poate rula atât cu biciclete, cât și cu skateboard-uri, role și trotinete. Chiar de la inaugurare, copiii s-au arătat foarte încântați de proiectul Asociației Zi de Bine, realizat în parteneriat cu Primăria Sectorului 6.

Primul pumptrack din București a fost inaugurat

Primul traseu de pumptrack din București a fost inaugurat sâmbătă, 2 iulie, în cartierul Constantin Brâncuși. Inițiativa aparține asociației Zi de Bine, care a coordonat întregul proiect și a oferit cu această ocazie un mod de distracție locuitorilor din Sectorul 6 al Capitalei.

Zi de Bine Moldova finalizează cel de-al șaselea proiect regional al cărui scop este reducerea fenomenului de bullying din zonele rurale din Moldova. Alături de Asociația Școlile Satelor Noastre, Zi de Bine Moldova a organizat o tabără anti-bullying cu activități creative și educative pentru elevii din mediul rural din județele Suceava și Botoșani.

The SI(n)GUR – anti-bullying camp project

Good Morning Moldova launches the sixth regional goal-seeking project is to reduce the phenomenon of bullying in rural areas of Moldova.

Prima tabără pentru pacienții cu Alzheimer, organizată de asociația Zi de Bine

La Cluj are loc în aceste zile prima tabara pentru pacientii cu Alzheimer și familiile acestora. Aici, participanții au parte de terapie, training-uri, activități în aer liber și sesiuni de informare.

Bunici în tabără pentru pacienții cu Alzheimer

20 de bunici au beneficiat de terapii de grup într-o tabără pentru pacienții cu Alzheimer organizată de Societatea Română Alzheimer, filiala Napoca, și Asociația Zi de Bine.