BookTruck

Biblioteca pe roți BookTruck, la Cluj

Data: 27.07.2021    Sursa:  https://bit.ly/3yfbGE6

O dubă obișnuită a fost transformată de două asociații din România în bibliotecă pe roți. Aceasta circulă prin țară și se oprește în localitățile în care nu există biblioteci.

BookTruck

O bibliotecă pe roți, centru de interes pentru copiii din Cluj. Margareta Nistor s-a alăturat proiectului

Data: 27.07.2021    Sursa:  https://bit.ly/3iclj0L

Un proiect generos a animat toată suflarea unei comune din judeţul Cluj: o bibliotecă pe roţi a devenit centrul de interes al copiilor dornici să redescopere universul lecturii.

Zid de BINE

„ZID de BINE - Inițiativă emoționantă pentru copiii din spitale” – ProTV

Data: 06.07.2021    Sursa:  https://bit.ly/3vTHE78

Iulia Ionescu a realizat un reportaj pentru Știrile ProTV în care a prezentat Zid De Bine – proiectul demarat de Asociația Zi de Bine în luna iunie 2020, pentru copiii internați la Spitalul Clinic de Urgență Grigore Alexandrescu și INSMC "Alessandrescu-Rusescu".

#Scutpentruspitale

TVR despre Unitatea Suport Medical Bucureștii Noi

Data: 01.07.2021    Sursa:  https://bit.ly/3vXPJb0

În Aprilie, Zi de BINE s-a alăturat proiectului inițiat de Auchan și Leroy Merlin, cu sprijinul Ministerului Sănătății și al Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), pentru a amenaja UNITĂȚILE DE SUPORT MEDICAL București si Cluj.

CURĂȚENIE ȘI CULOARE la INSMC

Proiectul anului la Zi de Bine

Data: 10.06.2021    Sursa:  https://bit.ly/3ix5en0

Un material din culisele inaugurării noii secții renovare și reutilate cu sprijinul Asociatia ZI de BINE la INSMC "Alessandrescu-Rusescu".

 

Abonare newsletter

Zi de zi adunăm povești, idei și inițiative pline de speranță și le punem într-un Jurnal de Bineri, care ajunge la voi în fiecare vineri, la țanc pentru un vibe pozitiv de weekend. Plus că aflați primii când mai lansăm un nou episod din podcastul Zi de Bine! Așa că abonați-vă și voi la newsletter!