Școala curajului

Printre colibe și gunoaie, a răsărit… curajul

Data: 01.04.2022    Sursa:  http://www.graiul.ro/2022/04/01/la-pirita-baia-mare-printre-colibe-si-gunoaie-a-rasarit-curajul/

Prin implicarea temeinică a asociațiilor „Zi de bine” și „Pirita Children”, în comuni­tatea Pirita din Baia Mare, fetele rome au acum la dispoziție un spațiu în care să se redescopere și să descopere ce înseamnă educația, speranța, șansa unei vieți mai bune.

Școala curajului

ȘCOALA CURAJULUI”, INAUGURATĂ PE PIRITĂ

Data: 31.03.2022    Sursa:  https://www.tlplus.ro/scoala-curajului-inaugurata-pe-pirita/

Asociația ”Zi de Bine” în colaborare cu Asociația ”Pirita Children” a inaugurat astăzi “Școala curajului”, un spațiul creativ în care fetele din comunitatea Pirita vor primi sprijin educațional și emoțional.

CreștemBINE

Sprijin pentru copii cu nevoi speciale

Data: 31.01.2022    Sursa:  https://www.youtube.com/watch?v=WFLMDUDNJ08

Zeci de copii din judeţul Vâlcea, cu vârste cuprinse între 2 şi 15 ani, vor avea de acum înainte acces la servicii de recuperare psihică, emoţională şi fizică într-un centru multifuncţional psihosomatic modern.

CreștemBINE

Centru psihosomatic multifuncțional pentru copii cu dizabilități, deschis de ONG la Vâlcea

Data: 31.01.2022    Sursa:  https://www.youtube.com/watch?v=e02A-No-YfQ

Acest centru nu ar fi existat fără suportul financiar al participanţilor la maratonul Vâlcea Forest Run, organizat de Fundaţia Comunitară Vâlcea şi sprijinul Asociaţiei „Zi de bine”, în colaborare cu Asociaţia AVA.

BookTruck

Biblioteca pe roți BookTruck, la Cluj

Data: 27.07.2021    Sursa:  https://bit.ly/3yfbGE6

O dubă obișnuită a fost transformată de două asociații din România în bibliotecă pe roți. Aceasta circulă prin țară și se oprește în localitățile în care nu există biblioteci.

 

Abonare newsletter

Zi de zi adunăm povești, idei și inițiative pline de speranță și le punem într-un Jurnal de Bineri, care ajunge la voi în fiecare vineri, la țanc pentru un vibe pozitiv de weekend. Plus că aflați primii când mai lansăm un nou episod din podcastul Zi de Bine! Așa că abonați-vă și voi la newsletter!