Plantați în Amintire

Mesteceni plantați în memoria celor dragi, într-un parc din Lugoj

Data: 11.11.2022    Sursa:  https://stirileprotv.ro/divers/mesteceni-plantati-in-memoria-celor-dragi-intr-un-parc-din-lugoj-fiecare-arbore-contine-un-cod-qr.html

100 de mesteceni au fost plantați într-un parc din Lugoj, județul Timiș, de cei care au pierdut pe cineva drag și încă îl poartă în suflet, grație unui proiect pilot lansat de Asociația Zi de Bine.

Plantați în Amintire

Primul parc cu poveștile oamenilor dragi, dispăruți dintre noi, s-a deschis în Banat

Data: 05.11.2022    Sursa:  https://www.gandul.ro/actualitate/primul-parc-cu-povestile-oamenilor-dragi-disparuti-dintre-noi-s-a-deschis-in-banat-urmeaza-inca-doua-in-bucuresti-si-oradea-galerie-foto-19869635

Parcul „Plantați în amintire” e unul al poveștilor scrise din suflet, deoarece fiecare mesteacăn are un cod QR, care după ce e scanat duce pe site-ul plantatiinamintire.ro, la o poveste a omului în memoria căruia a fost plantat.

Clubul din Internat

Clubul din Internat, un spațiu dedicat adolescenților care vin din mediul rural pentru a studia

Data: 01.11.2022    Sursa:  https://24-ore.ro/2022/11/01/asociatia-zi-de-bine-a-finalizat-amenajarea-clubului-din-internat-un-spatiu-dedicat-adolescentilor-care-vin-din-mediul-rural-pentru-a-studia/

Asociația Zi de Bine, alături de Asociația Romanian Youth Movement for Democracy, finalizează „Clubul din Internat”, prin care cele două asociații au transformat o zonă din clădirea Liceului Tehnic „Anghel Saligny” din Bacău într-un spațiu care să îi ajute pe noii elevi veniți din mediul rural să se integreze mai ușor.

Tribuna Parc

Tribuna Parc - un spațiu de ateliere și recreere în mediul rural, la școala din Cornești

Data: 03.10.2022    Sursa:  https://24iasi.ro/tribuna-parc-la-scoala-din-cornesti-un-spatiu-de-ateliere-dezbateri-si-recreere-in-mediul-rural-froiect-finalizat-de-asociatia-zi-de-bine-moldova/

Asociația Zi de Bine, alături de Asociația De-a Arhitectura, a finalizat proiectul Tribuna Parc. Copiii de la Școala din Cornești, jud. Iași, sunt mândri să aibă un loc atât de cool în curtea școlii. Toate pauzele le petrec în Tribuna Parc, pe bănci, împărtășind experiențele de la ore, printre gustările de prânz.

Pesemne.ro

Pesemne.ro, micul dicționar video de cuvinte și expresii în limbajul semnelor

Data: 16.09.2022    Sursa:  https://www.youtube.com/watch?v=Zt729j1lpSY

Asociația Zi de Bine și 321sport au lansat prima bază de date video de limbaj al semnelor în România, mai precis primul dicționar video de cuvinte și expresii care să te ajute să construiești fraze conversaționale super rapid.

 

Abonare newsletter

Zi de zi adunăm povești, idei și inițiative pline de speranță și le punem într-un Jurnal de Bineri, care ajunge la voi în fiecare vineri, la țanc pentru un vibe pozitiv de weekend. Plus că aflați primii când mai lansăm un nou episod din podcastul Zi de Bine! Așa că abonați-vă și voi la newsletter!