100 de copaci încărcați cu povești au fost plantați în Sectorul 6 din București. Inițiativa aparține Asociației ”Zi de Bine” și poartă denumirea „Plantați în amintire”. Presupune adopția a 100 de mesteceni de către oameni care au pierdut rude sau prieteni. Fiecare copac are un cod QR care, odată scanat, ne spune povestea unei vieți care s-a stins.

La Școala Gimnazială Ionel Teodoreanu (Nr. 36) din București, Asociația Zi de Bine amenajează un spațiu multifuncțional pentru elevii școlii, prin proiectul „Școala de Poveste”.

Asociația Zi de Bine și Asociația Moașelor Independente au amenajat câte un spațiu de suport și doliu la Filantropia și Cantacuzino pentru mamele care ies din maternități cu brațele goale.

Asociația Zi de Bine, în colaborare cu Asociația Moașelor Independente (AMI), amenajează în Spitalul Clinic de Obstetrică și Ginecologie Filantropia, și respectiv în Spitalul Clinic Dr. I. Cantacuzino din București, un spațiu de suport pentru mamele care au născut un copil care nu a supraviețuit.

Asociația Zi de Bine a amenajat un Centru de logopedie în Râmnicu Vâlcea, pentru toți copiii care se confruntă cu tulburări de vorbire. Centrul va fi administrat de asociația locală AVA.

Copiii cu tulburări de vorbire vor fi ajutați să se exprime corect la noul Centrul de logopedie care s-a deschis în Râmnicu Vâlcea, un proiect al Asociației Zi de Bine împreună cu AVA.

Consumul de substanțe psihotrope și de stupefiante a luat amploare. Cum îți poți ajuta copilul? #(IN)dependențe este noul proiect semnat de Asociația Zi de Bine și ARAS București, care vine în ajutorul părinților si adolescenților cu un centru de informare și suport.

Asociația Zi de BINE, alături de specialiștii de la ARAS București, a deschis la Centrul ARAS Titan un spațiu unde adolescenți și părinții lor pot merge pentru a primi suport specializat și informații cu privire la consumul de substanțe.

100 de mesteceni au fost plantați într-un parc din Lugoj, județul Timiș, de cei care au pierdut pe cineva drag și încă îl poartă în suflet, grație unui proiect pilot lansat de Asociația Zi de Bine.

Parcul „Plantați în amintire” e unul al poveștilor scrise din suflet, deoarece fiecare mesteacăn are un cod QR, care după ce e scanat duce pe site-ul plantatiinamintire.ro, la o poveste a omului în memoria căruia a fost plantat.