Loc de întâlnire pentru ONG-uri, voluntari și comunitate

Am amenajat un Centru Comunitar în care se întâmplă ateliere, întâlniri, dezbateri, expoziții și orice acțiune prin care facem și ne facem bine unii altora în comunitate. La noi, pe strada Uranus, la nr. 150, București, veți găsi un spațiu de întâlnire, de idei și soluții, de joacă. Un spațiu sigur unde ne dorim să creștem idei și fapte de bine.

Vrem să aducem comunitatea mai aproape de cauzele pe care le susținem, să dăm ocazia mai multor oameni să se implice, să vorbească, să colaboreze și să contribuie la punerea în mișcare a Binelui. Aruncă un ochi peste calendarul nostru de evenimente, dacă și tu vrei să iei parte la Bine.

Vezi calendarul de evenimente
Card image top
Card image top
Card image top
Card image top
Card image top
Card image top
Card image top
Card image top

Închiriază spațiul

Primim cu bucurie sub acoperișul nostru ONG-uri și comunități care vor să multiplice Binele alături de noi. Poți închiria spațiul Centrului Comunitar Zi de Bine pentru ateliere, expoziții, dezbateri sau alte evenimente.

Date personale

Detalii

 

Abonare newsletter

Zi de zi adunăm povești, idei și inițiative pline de speranță și le punem într-un Jurnal de Bineri, care ajunge la voi în fiecare vineri, la țanc pentru un vibe pozitiv de weekend. Plus că aflați primii când mai lansăm un nou episod din podcastul Zi de Bine! Așa că abonați-vă și voi la newsletter!