(NE) facem BINE împreună!

TPartenerii noștri strategici au înțeles forța pe care gesturile simple o au în multiplicarea binelui. Au înțeles cât de multe comunități nu au forța să-și facă auzite și văzute of-urile și cât de mult îi putem ajuta noi, la Zi de Bine. Le mulțumim că ne sunt alături și ne susțin să dăm ocazia cât mai multor oameni să facă bine și să ridicăm, împreună, comunități.


PARTENERI STRATEGICI
E-on

„Sunt suferințe care se văd, dar pe care unii dintre noi aleg să nu le vadă. Și atunci avem nevoie de cineva care să ne deschidă ochii și să ne ajute să nu mai trecem neatenți sau chiar nepăsători pe lângă ele. Să faci bine, zi de zi, este crezul echipei inimoase de la Zi de Bine și care ne-a inspirat și pe noi, pe cei de la E.ON România. Proiectele lor ne-au convins că orice lucru frumos, făcut bine și la timp poate schimba multe vieți în bine. Și am dorit să devenim și noi părtași la acest lucru, de aceea ne onorează faptul că am devenit parteneri în susținerea unor proiecte care fac diferența, în bine, în viețile unor oameni. De aceea, consecvenți dorinței noastre de a continua implicarea în susținerea cauzelor care contează, ne dorim să continuăm împreună cu oamenii de la Asociația Zi de Bine, în încercarea de a face și mai mult bine” - Volker Raffel, CEO E.ON România.

Lidl România

„Programul desfășurat împreună cu Zi de Bine, pe parcursul anului 2021, înseamnă, de fapt, 12 cauze în care noi am crezut, traduse în 12 fapte pe care împreună le-am făcut pentru un viitor mai bun. Noi, Lidl, credem în a ne asuma responsabilitatea pentru a susține o dezvoltare durabilă a comunităților din care facem parte, iar, în spatele rezultatelor Zi de Bine, stau de fapt oameni și inițiative care contribuie la schimbare în bine în domenii pe care noi le susținem pe termen lung, precum educație incluzivă de calitate, protecția mediului și dezvoltarea comunităților locale. Cu fiecare din cele 12 cauze, oamenii minunați din spatele acestui program au dovedit că împreună putem face în fiecare zi fapte pentru un viitor mai bun. Vă mulțumim pentru ceea ce ați reușit să construiți în 2021 și ne bucurăm să vă fim alături și în 2022." - Lidl România

Unicredit Bank

Alături de Zi de Bine din 2020.

 

Abonare newsletter

Zi de zi adunăm povești, idei și inițiative pline de speranță și le punem într-un Jurnal de Bineri, care ajunge la voi în fiecare vineri, la țanc pentru un vibe pozitiv de weekend. Plus că aflați primii când mai lansăm un nou episod din podcastul Zi de Bine! Așa că abonați-vă și voi la newsletter!