EN RO UKR
Trimite SUS la 8845 și donează 2 €/lună
Trimite SUS la 8845 și donează 2 €/lună
EN RO UKR
Trimite SUS la 8845 și donează 2€ / lună
EN RO UKR

Data

05 oct. 2022
Finalizat

Locație

Centrul Comunitar Zi de BINE
Str. Uranus 150, etaj 1, București

Make-up natural, cu Iulia Ene

Am încheiat Atelierul de make-up natural cu vorba unei participante: „Și naturalețea îți ia timp, dar ce rezultat!”

Orice femeie, indiferent de vârstă, vrea ca atunci când iese pe ușă să se simtă bine în pielea ei. Și pentru fiecare asta poate să însemne bifarea unei liste de condiții complet diferite. Pentru unele e părul, pentru altele e styling-ul vestimentar, pentru unele accesoriile și pentru altele make-upul. Pentru unele e totul, iar pentru altele nimic. Cert e că la Atelierul de Make-up Natural ne-am bucurat să vedem participante de la 16 la 45 de ani, printre care și o persoană cu dizabilități care sperăm că s-a simțit tare bine la noi.

Iulia Ene, makeup artist de la vârsta de 14 ani, a făcut un atelier super dinamic și interactiv, la care s-a râs și s-a glumit și fiecare a plecat acasă de parcă ar fi stat toată ziua la spa. Ne-a explicat cu multă răbdare toți pașii necesari de urmat și ne-a învățat că e ceva ce se potrivește pentru toată lumea, de la adolescenți, la tineri și mămici.

 

Fiecare a primit tips&tricks pentru propriul ten și propria pușculiță. Iulia ne-a arătat că nu e nevoie să investești un salariu întreg ca să arăți bine și că oricine o poate face cu puțină tehnică. Descoperirea serii a fost crema de rostopască ori de gălbenele, care ajunge la vreo 3 lei. O poți folosi în loc de highlighter fără nicio problemă. Tapotezi foaarte încet, ca să nu ștergi produsele aplicate anterior, și te dai înainte de a ieși din casă.

Nu vrem să dăm prea mult din casă, dar s-a plecat acasă în grupuri grupulețe de la Centru!

Organizator

Asociația Zi de Bine
Telefon
+40 725 565 375
Email
[email protected]
Website
https://zidebine.ro

Nu poți să participi însă dorești să susții activitatea Asociației Zi de Bine?
Poți face acest lucru printr-o donație, folosind butonul de mai jos.

Îți mulțumim că faci Bine!