EN RO UKR
Trimite SUS la 8845 și donează 2 €/lună
Trimite SUS la 8845 și donează 2 €/lună
EN RO UKR
Trimite SUS la 8845 și donează 2€ / lună
EN RO UKR

Data

04 oct. 2022
Finalizat

Locație

Centrul Comunitar Zi de BINE
Str. Uranus 150, etaj 1, București

Lumânărit cu Oana Botezatu

Scorțișoară & vanilie, oud & condiment, santal & rășini lemnoase, cedru & șofran, ambră & cașmir, bumbac & mosc alb, ciocolată caramel, caffee latte, tei & iasomie, tei & bujori, tei & iarbă proaspăt tăiată… să mai continuăm?

La atelierul de lumânărit e întotdeuna super fain! Negreșit! Cine vine o dată la Oana Botezatu, fondatoarea Cup&Candle, vine apoi și a doua și a treia oară. Și nu, atelierul nu e pe episoade. E pur și simplu una din cele mai relaxante terapii la care ai putea apela într-o zi de weekend. Plus că pleci acasă cu o lumânare făcută 100% de mânile tale, 100% ceară de soia, în recipient reciclabil, cu un miros și un mesaj la alegere.

„Teoretic pare foarte simplu de făcut o lumânare, dar practic nu e”, ne-a zis Oana.

   

Dacă punem parfum peste 10 ml, lumânarea nu mai arde, scoate fum ori miroase a ars. Dacă fitilul nu are lungimea și grosimea potrivită pentru diametrul recipientului ales, iarăși nu va arde. Când punem parfumul în ceară, trebuie să aibă 50-55 de grade Celsius. Nu trebuie să amestecăm nici prea repede, nici prea încet. Și tot așa… Pași mici, dar foarte importanți pentru a obține la final lumânarea perfectă.

Un sfat prețios pe care l-au primit participanții – să nu ardă lumânările în primele 48-72 de ore pentru că se vor consuma mult prea repede. Să le lase să se odihnească o vreme. Dar mai e ceva, de acum cu toții știu de ce o lumânare din ceară de soia costă mai mult decât una din parafină. Nu dăm multe din casă, spunem doar atât: ardere inteligentă!

Organizator

Asociația Zi de Bine
Telefon
+40 725 565 375
Email
[email protected]
Website
https://zidebine.ro

Nu poți să participi însă dorești să susții activitatea Asociației Zi de Bine?
Poți face acest lucru printr-o donație, folosind butonul de mai jos.

Îți mulțumim că faci Bine!