EN RO UKR
Trimite SUS la 8845 și donează 2 €/lună
Trimite SUS la 8845 și donează 2 €/lună
EN RO UKR
Trimite SUS la 8845 și donează 2€ / lună
EN RO UKR

Data

14 oct. 2023
Finalizat

Ora

08:00 - 11:00

Locație

Centrul Comunitar Zi de BINE
Str. Uranus 150, etaj 1, București

La masă cu mine – atelier de nutriție și psihonutriție pentru părinți și copii

Te invităm să participi împreună cu fiica/fiul tău la un atelier interactiv, cu cele mai alese ingrediente din nutriție și psihonutriție, alături de specialiștii noștri: 🟠 doctor Florin Ioan Bălănică, medic specializat în terapie medicală nutrițională, psihonutriție și medicina stilului de viață, 🟠 Alina Manuela Ciufu, psiholog clinician și psihoterapeut cu experiență în terapia de grup, individuală și de cuplu, în educație parentală și evaluarea psihologică a depresiei și anxietății, 🟠 Andrei Burlacu, kinetoterapeut, maseur și antrenor personal specializat în mișcare funcțională și posturală.
🎒📚🏃🏻‍♀️ A început școala și cu ea diminețile zbughite pe ușă, fără micul dejun bifat, cu bani de buzunar pentru ceva sandviș de la magazin sau chiar un burger de la Mc înainte de meditații și tot așa. Kilogramele se strecoară pe nesimțite, ascunse bine sub fiecare extra task de la job sau temă pentru acasă, fiecare încăierare la cină și ușă trântită. Și parcă toate bunele intenții cu care te scoli dimineața nu te țin până te bagi seara în pat și poți să bifezi că „azi am fost părintele la care visez să fiu”.
🍇 Dacă-ți sună cunoscut, hai să vorbim despre asta cu un grup de specialiști alături de care am „testat” deja cu brio un program de nutriție și psihonutriție pe termen lung. Tot ce a ieșit mai bun de acolo, comprimăm într-un atelier de 3 ore pentru tine și copilul tău.
„În practica clinică nu am întâlnit părinte care să nu-și dorească binele copilului! Înainte de a fi medic, sunt tată a 4 copii, de diferite vârste, și experimentez zilnic manifestări care înseamnă „acordă-mi atenție” sau „nu ascult de reguli”! Atunci când adolescentul pare că nu poate fi partener de dialog, pare că responsabilitatea nu face parte din vocabularul lui, iar trândăvia și furia au luat locul ascultării active, comunicarea psihomedicală poate fi liantul care vă unește.
Te invit să participi împreuna cu fiica/fiul tăula o sesiune de coaching și comunicare psihomedicală serioasă, lăsând la o parte luptele verbale epuizante și fără rezultat!” – Dr. Florin Ioan Bălănică.
Cu cine vom lucra:
🟠 Dr. Florin Ioan Bălănică este medic specializat în terapie medicală nutrițională, psihonutriție și medicina stilului de viață. De peste 10 ani conduce o clinică de succes și a ajutat mai mult de 35.000 de pacienți prin #MetodaDrBălănică, prima metodă integratoare de lifestyle medical pentru scădere în greutate, prevenție și reversare a bolilor existente/cronice.
🟠 Alina Manuela Ciufu este psiholog clinician și psihoterapeut cu experiență în terapia de grup, individuală și de cuplu, în educație parentală și evaluare psihologică în vederea evaluării depresiei și anxietății.
🟠 Andrei Burlacu este kinetoterapeut, maseur și antrenor personal specializat în mișcare funcțională și posturală.
Ce vei lua cu tine?
✅ o analiză clară a kilogramelor care îți stau pe cap, adică echilibrul dintre grăsime/grăsime viscerală/mușchi/oase/apă, pentru că numerele nu sunt doar numere, ci au consecințe palpabile în calitatea vieții noastre. Și da, asta înseamnă o rundă pe cântar, și tu și copilul tău, dar nu-i pe dezbrăcate și nemâncate, nu-ți face probleme.
✅ o analiză clară a posturii. Garantăm că dibuim cel puțin două probleme, pe cuplu părinte/copil! Dar nu păstrăm soluțiile secrete…
✅ sfaturi practice de nutriție, dar și de comunicare pentru reconstruirea relației părinte/copil.
Pentru că am gândit un atelier cu interacțiune directă și posibilitatea de a cere sfaturi concrete, numărul participanților este limitat la 12 cupluri părinte-copil. Taxa de participare este de 100 RON pe cuplu părinte-copil.
☝️Când? Sâmbătă, 14 octombrie, de la 09:00 la 12:00.
📍Unde? Centrul Comunitar Zi de BINE, str Uranus 150, etaj 1, București
⚡️ Număr maxim de participanți: 12 diade părinte-copil, vârsta minimă 7 ani.
⚡️Preț/diadă părinte-copil: 100 RON.
Suma strânsă va fi folosită pentru a acoperi costurile organizării și pentru a susține activitatea Asociației Zi de Bine.
☝️În cazul în care numărul de participanți depășește numărul maxim de participanți/grup, se va crea o listă automată de așteptare și veți fi contactat pe email pentru sesiunile viitoare.
☎️Pentru informații suplimentare, vă stăm la dispoziție la numărul de telefon 0725 565 375.

Cost

Lei 100.00

Organizator

Asociația Zi de Bine
Telefon
+40 725 565 375
Email
[email protected]
Website
https://zidebine.ro

Nu poți să participi însă dorești să susții activitatea Asociației Zi de Bine?
Poți face acest lucru printr-o donație, folosind butonul de mai jos.

Îți mulțumim că faci Bine!