EN RO UKR
Trimite SUS la 8845 și donează 2 €/lună
Trimite SUS la 8845 și donează 2 €/lună
EN RO UKR
Trimite SUS la 8845 și donează 2€ / lună
EN RO UKR

Data

01 aug. 2022
Finalizat

Locație

Centrul Comunitar Zi de BINE
Str. Uranus 150, etaj 1, București

Fun English pentru copii și adolescenți

Toata vara ne-am antrenat conversația în engleză prin jocuri relaxante, așa că nici nu am observat când am învățat și am recapitulat gramatica și vocabularul.

Mai ții minte jocurile copilăriei de dinainte de smartphones? Țară, țară, vrem ostaşi sau mai staticul vaporaşele/avioanele, când trebuiau scufundate navele inamice? Ei bine, la Fun English a fost uneori o combinație din cele două, totul pentru a exersa… cerutul de indicații pentru a ajunge undeva.

În alte zile, ne-am antrenat la desenatul de pisici. Unele mai anime style, altele de-a dreptul elaborate, pe când altele le-ai fi putut confunda cu niște scânduri și nu te-ar fi învinuit nimeni. Se înțelege că au fost picii pe la clasă și s-a discutat intens în engleză despre animale de companie și pasiuni.

Cu puștanii cei mai mari, exercițiile au devenit rapid mai complicate pentru a le ține atenția, virând ușor spre domeniul psihologiei cu exerciții de improvizație împrumutate din tehnici teatrale sau alte jocuri pe care Alexandra, profa de engleză, le scotea din joben unul după altul. Cert e că plistiseala nu a încăput la orele de Fun English.

   

Despre trainer: Alexandra Axinte sau ICS, pe varianta cea mai scurtă, este community wizard la Centrul Comunitar Zi de Bine, dar ea predă engleză din 2012 și chiar mai în background are pregătire în pshihologie. Așa că se folosește de toate uneltele pe care le are dispoziție ca să găsească mereu feluri distractive prin care să îi ajute pe alții să învețe lucruri noi.

Organizator

Asociația Zi de Bine
Telefon
+40 725 565 375
Email
[email protected]
Website
https://zidebine.ro

Nu poți să participi însă dorești să susții activitatea Asociației Zi de Bine?
Poți face acest lucru printr-o donație, folosind butonul de mai jos.

Îți mulțumim că faci Bine!