EN RO UKR
Trimite SUS la 8845 și donează 2 €/lună
Trimite SUS la 8845 și donează 2 €/lună
EN RO UKR
Trimite SUS la 8845 și donează 2€ / lună
EN RO UKR

Data

01 aug. 2022
Finalizat

Locație

Centrul Comunitar Zi de BINE
Str. Uranus 150, etaj 1, București

„E ora de păpuși” – spectacol interactiv pentru întreaga familie

“E Ora de Păpuși!” este un spectacol interactiv, jucat cu mare succes pentru diverse instituții, în festivaluri de teatru și în școli și grădinițe.

În aprilie 2019 spectacolul a fost în turneu în Beirut, Liban unde a fost interpretat în franceză și engleză. „E Ora de Păpuși!” este un spectacol interactiv pentru toate vârstele! Da, da, copiii, părinții, chiar și bunicii devin artiști: dansează alături de marionetele Storki și Noki, îl antrenează și apoi stau cu sufletul la gură pentru Viermișorul Acrobat, Tigruț, o poartă pe Micuța Inventatoare Bo Piper către nori! Fiecare poveste este plină de umor, dar și de învățăminte despre prietenie, empatie, grija pentru animale, curiozitate și împlinirea viselor cu orice preț!

La noi, la Centrul Comunitar Zi de Bine, se știe – păpușile, de orice fel ar fi ele dar de obicei vin la pachet cu un mânuitor iscusit, ajung sâmbăta dimineață. Am decretat-o zi de relaxare, zi de distracție, zi de… păpuşi! De data asta au venit cu Ana Crăciun Lambru, de la Free Puppet Theatre, care a reușit să strângă cele mai năstruşnice marionete şi cele mai sincere râsete! Nu am putut alege un personaj preferat între pofticioasa marmotă Mot şi Viermişorul Acrobat, Tigruț, dar cu toții am atins norii şi am promis să ne urmăm visurile, precum păpuşica roşcată din balonul cu aer cald!

 

Ah, și am promis să mai facem! Stay tuned!

Organizator

Asociația Zi de Bine
Telefon
+40 725 565 375
Email
[email protected]
Website
https://zidebine.ro

Nu poți să participi însă dorești să susții activitatea Asociației Zi de Bine?
Poți face acest lucru printr-o donație, folosind butonul de mai jos.

Îți mulțumim că faci Bine!