EN RO UKR
Trimite SUS la 8845 și donează 2 €/lună
Trimite SUS la 8845 și donează 2 €/lună
EN RO UKR
Trimite SUS la 8845 și donează 2€ / lună
EN RO UKR

Data

02 oct. 2022
Finalizat

Locație

Centrul Comunitar Zi de BINE
Str. Uranus 150, etaj 1, București

Colorează-ți casa cu stil – cu Gabi Ralea

„Curaj!” a fost cuvântul de ordine pentru Atelierul Colorează-ți casa cu stil, ținut de Gabi Ralea. A fost despre reamenajare, dar a fost și despre îndrăzneala de a experimenta și de a greși până îți atingi visul sau viziunea.

Am început cu… premierea. Prietenii de la Editura NICULESCU au oferit două premii în cărți, însă premiile au fost atât de consistente și pentru toate vârstele, iar spiritul de comunitate așa spontan, încât câștigătorii au împărțit premiile cu ceilalți participanți, căci dar din dar se face rai. Și astfel fu gata și atmosfera de veselie!

Numai bine să o asculți pe Gabi vorbind cu pasiune despre Gabi a vorbit cu pasiune despre reamenajare nu doar cu gust, ci și cu cap – pornind de la orientarea casei pe punctele cardinale, stilul pe care ni-l dorim, ce păstrăm în așa fel încât să-și aibă rostul în casă.

A aflat niște principii de bază, cum ar fi că lumina care bate pe est e mai rece și atunci o bine să o îmblânzești decorând în culori calde camera respectivă și vice versa. Culoarea însă vine ultima, după principii, după ce stabilești scopul și destinația camerei, după stil și mood boards. „Nu există că ai două mâini stângi, tu încearcă până găsești ce îți place,” ne-a încurajat Gabi.

   

„Nu o știam pe Gabi și mi-a plăcut tare mult, foarte încurajatoare.”

„Ne-a scos din cotidian, ne-am relaxat.”

„I-am ascultat sfaturile și am îndrăznit să schimb câte ceva prin casă pentru că am avut mai multă claritate. Doar rearanjând obiectele și renunțând la unele, acum chiar simt că mă reprezintă mai bine, că seamănă a casa mea.”

Când urmezi câteva reguli simple și îți dai voie să experimentezi cu ele, obții acel lucru de neprețuit pentru confortul și liniștea ta – o casă care e ACASĂ, care te reprezintă și e un loc în care realmente iubești să îți petreci timpul.

Organizator

Asociația Zi de Bine
Telefon
+40 725 565 375
Email
[email protected]
Website
https://zidebine.ro

Nu poți să participi însă dorești să susții activitatea Asociației Zi de Bine?
Poți face acest lucru printr-o donație, folosind butonul de mai jos.

Îți mulțumim că faci Bine!