EN RO UKR
Trimite SUS la 8845 și donează 2 €/lună
Trimite SUS la 8845 și donează 2 €/lună
EN RO UKR
Trimite SUS la 8845 și donează 2€ / lună
EN RO UKR

Data

01 aug. 2022
Finalizat

Locație

Centrul Comunitar Zi de BINE
Str. Uranus 150, etaj 1, București

Ateliere de Dream Management pentru adulți și adolescenți

Care este visul tău? Asta e cea mai importantă întrebare din lume! Asta e întrebarea pe care părinţii ar trebui să o adreseze frecvent copiilor lor. Profesorii – elevilor lor. Oamenii – unii altora.

Toate lucrurile importante au pornit de la un vis. Dar cât de des e prezentă sau încurajată să apară măcar această întrebare în conversaţiile noastre? Mult prea rar sau deloc. Probabil că nu foarte mulți facem ce-am visat să facem. Probabil că mulți nici n-am apucat să ne căutăm visul până la capăt. Probabil că, de cele mai multe ori, viața te ia pe sus și te trezești într-o duminică dimineață că bei cafeaua și te lovește iar un gând cu năduf „Ahh, mâine e IAR luni, mâine o iau IAR de la capăt.. și adevărul e că nu mai vreau…”

Stim de la Sonja Lyubomirsky, cercetătoare şi profesoară care se ocupă de studiul fericirii, că identificarea şi urmărirea obiectivelor personale este sursă de bucurie şi împlinire. În realitate însă se cam pierde pe drum visul de a face în viața asta ceva care să-ți placă la nebunie pentru că ți se potrivește perfect. Dar visul ăsta poate fi recuperat sau, după vârstă și caz, poate fi construit. Pe foarte scurt, cam asta se întâmplă la atelierele de Dream Management de la noi, de la Centrul Comunitar Zi de BINE.

Fie că ești adult și crezi că poate ți-ai pierdut visul, fie că ești adolescent și încă nu ești sigur de visul tău, atelierul de Dream Management îți oferă trei ore ghidate în care să te gândești altfel la dorințele și aspirațiile tale. Atelierul este susținut de dream manageri formați în cadrul Școlii de Dream Management creată de Mirela Oprea, fondatoarea mișcării de Dream Management din România și autoarea cărții „Dream Management. Fișa postului pentru cei care aleg să fie managerii propriilor vieți”.

La finalul atelierului participanții pleacă acasă cu:

  1. O primă listă a visurilor tale.
  2. Claritate cu privire la primul pas spre unul dintre visuri.
  3. Un partener care te va ajuta să faci acest prim pas.
  4. O metodă ştiinţifică pentru îndeplinirea oricăruia dintre visurile tale.

Urmărește-ne pe pagina de Facebook ca să vezi când organizăm următoarele ateliere de Dream Management.

Organizator

Asociația Zi de Bine
Telefon
+40 725 565 375
Email
[email protected]
Website
https://zidebine.ro

Nu poți să participi însă dorești să susții activitatea Asociației Zi de Bine?
Poți face acest lucru printr-o donație, folosind butonul de mai jos.

Îți mulțumim că faci Bine!