EN RO UKR
Trimite SUS la 8845 și donează 2 €/lună
Trimite SUS la 8845 și donează 2 €/lună
EN RO UKR
Trimite SUS la 8845 și donează 2€ / lună
EN RO UKR

Data

02 sept. 2022
Finalizat

Locație

Centrul Comunitar Zi de BINE
Str. Uranus 150, etaj 1, București

Atelier de improvizație pentru mămici

Dragi mame cu pui mici, acest atelier a fost gândit special pentru voi!

Actrița Ruxi Coman a creat jocuri fermecate pentru mamele (şi copiii) venite la ImproMoms pentru a-și explora creativitatea și spontaneitatea. Când devenim mame, dincolo de minunatul cuib de bebelușeală și iubire, tânjim foarte mult dupa viața socială, dupa interacțiuni pozitive cu alți oameni. Acest atelier a fost gândit de actrița Ruxi, mama Zorei și a Smarandei, ca un atelier pentru comunitatea mamelor, care împărtășesc aceleași valori, trăiesc conștient lângă copiii lor și vor să cunoască lumea de la capăt, alături de ei, prin joc.

 

Și joc a fost! În perechi mamă-prunc s-au încălzit în pași de dans prin apă (așa a stabilit regizorul), și-au scuturat brațele și picioarele pe un ritm nebun 7-6-5-4-3-2-1 până au rămas fără suflu, au mimat chestii precum afinozaur, spineroid, miammiam, brontohius, și-au dat în petec în scenete autentice de freeze-impro-freeze de sigur mai râdeau și când au ajuns acasă!

Cu Ruxandra ne mai vedem la alte sesiune Impro(super)moms. De aveți poftă de râs dintr-ăla din suflet, daca vă prinde bine să vă conectați cu alte mămici de afinozaur, vă așteptăm cu drag!

Organizator

Asociația Zi de Bine
Telefon
+40 725 565 375
Email
[email protected]
Website
https://zidebine.ro

Nu poți să participi însă dorești să susții activitatea Asociației Zi de Bine?
Poți face acest lucru printr-o donație, folosind butonul de mai jos.

Îți mulțumim că faci Bine!