EN RO UKR
Trimite SUS la 8845 și donează 2 €/lună
Trimite SUS la 8845 și donează 2 €/lună
EN RO UKR
Trimite SUS la 8845 și donează 2€ / lună
EN RO UKR

Творча майстерня для українських підлітків

Шановні матусі підлітків з України, від імені асоціації Zi de BINE у ролі куратору проекта хочу запросити вас прийняти участь у програмі "Творча Майстерня для підлітків" (юні пані віком від 14 до 16 років)

Початок 8.06
Про проект:
Милі леді під час воркшопів ви:
Опануєте техніку виробів предметів декору з Японської глини, навчитися робити прикраси з використанням різноманітних технік, , будете малювати аквареллю та акрилом, робити орігамі, та навчиться робити крафтове мило, навчиться плести сумки, розписувати шопери та багато іншого

Довжина програми? 1 місяц
Коли? 2 на тиждень Середа та Неділя
О котрій годині? Середа 11:00 – 13:00 Неділя 14:00 – 16:00
Де? Центр ZI de BINE street Uranus 150
Кількість: група 10-12 дівчат

На початку Липня ми матимете можливість взяти участь у виставці – ярмарку з вашими роботами
Літні канікули це найкращий час вчитися новому, весело проводити час, займатися творчістю та знаходити нових друзів!
Приходьте , вам сподобається!
Участь у програмі безкоштовна

Если у вас есть какие-либо вопросы, отправьте нам сообщение на [email protected]
Ждем с нетерпением встречи с вами!

Vine vara, bine-mi pare!
Toți puștanii au program de creație și relaxare!

Pfff… nu prea ne pricepem tare bine la rime, dar știi la ce ne pricepem – activități awesome la Centrul Comunitar Zi de Bine! Dar știm că lauda de sine nu miroase a bine, așa că e cazul să punem un pic de context pe foaie.

Marina a venit la centrul nostru comunitar de când a văzut prima oară scris în program „oră de art therapy cu Ludmila”. Îndrăgostită de terapia prin artă de niște ani, dar și de artă în general, Marina a luat cursuri cu un profesor de desen din Kiev și pentru ea arta a migrat de la suport pentru bunăstarea emoțională, la hobby și chiar la pasiune.

Ajunsă la București, ca tot atâția ucraineni, nici nu a stat pe gânduri când a găsit un loc unde își poate continua activitatea preferată. Și după mai bine de o lună de zile a prins curaj să ne arate poze cu tablourile de acasă și să ne povestească cum le-a făcut pe fiecare. Dintr-o poveste în alta, am ajuns cu Marina la o concluzie – hai să facem ceva împreună la centru! Așadar, vedeți ce am pregătit mai jos.

„Dragi mame de adolescenți din Ucraina, în numele asociației Zi de BINE, în rolul de curator al proiectului vreau să vă invit să participați la proiectul „Atelier de creație pentru adolescenți” (sunt așteaptate tinerele domnițe cu vârste între 14 și 16 ani).

Dragi domnișoare, în timpul atelierelor veți învața: tehnicile de decor japonez din lut, cum să-ți creezi propriile bijuterii folosind o varietate de tehnici, să pictezi cu acuarele și vopsele acrilice, să faci origami și săpun artizanal, să creezi poșete, să pictezi pe geanta de cumpărături și multe altele.”

Durata programului? 1 lună.
Când? De două ori pe săptămână:
– Miercuri 11:00 – 13:00
– Duminică 14:00 – 16:00
Unde? Centrul Comunitar Zi de BINE, strada Uranus 150.
Capacitate curs: un grup de 10-12 fete.

La începutul lunii iulie, vom organiza și o expoziție/târg cu lucrările rezultate.

Dacă ai întrebări, te rugăm să ne trimiți un mesaj la [email protected]. Așteptăm cu nerăbdare să ne întâlnim!