EN RO UKR
Trimite SUS la 8845 și donează 2 €/lună
Trimite SUS la 8845 și donează 2 €/lună
EN RO UKR
Trimite SUS la 8845 și donează 2€ / lună
EN RO UKR

Data

28 aug. 2022
Finalizat

Locație

Centrul Comunitar Zi de BINE
Str. Uranus 150, etaj 1, București

Shake & Shimmy – Atelier de dans pentru femei

Un atelier dedicat femeilor, ca un moment de respiro în care îți poți îndrepta atenția spre propria persoană și spre lucrurile de care ai nevoie pentru a te simți bine, relaxată și energizată.

Imaginează-ți că e o dimineață de vineri leneşo-molcomă și că într-un grup mic și intim, în pași de dans liberi dar și ghidați, îți întremezi resursele înainte de weekendul plin care te așteaptă. Cam asta se întâmplă la atelierul de shake & shimmy de la centrul nostru comunitar.

   

Începem atelierul cu un cerc de deschidere în care avem ocazia să ne cunoaștem mai bine și să ne scanăm starea din ziua respectivă. Apoi trecem prin practici somatice de echilibrare la mișcări simple de belly dance, de la gimnastică pentru sănătatea feminină la ghidare în body meditation, pentru a trezi corpul. În a doua parte a atelierului aducem atenția asupra grupului în care lucrăm și interacționăm fie în perechi, fie în grupul mare, cu scopul de a găsi mai multe resurse de mișcare.

La granița dintre workout și dezvoltare personală, atelierul are o componentă de mișcare ghidată, momente de lucru cu o parteneră sau în grupuri mici, și momente de sharing și reflecție. Scopul atelierului este acela de a oferi femeilor un spațiu de ventilare, workout, relaxare și sharing.

Organizator

Asociația Zi de Bine
Telefon
+40 725 565 375
Email
[email protected]
Website
https://zidebine.ro

Nu poți să participi însă dorești să susții activitatea Asociației Zi de Bine?
Poți face acest lucru printr-o donație, folosind butonul de mai jos.

Îți mulțumim că faci Bine!