Specialiștii proiectului

Chef Liviu Lambrino

Chef Liviu Lambrino este un bucătar cu experiență în gastronomia de înaltă, restaurante, fine dining și diferite proiecte TV și media.

Trainer și formator pentru bucătarii profesioniști, cu peste 10 ani în industrie, și-a construit o reputație pentru creativitate, atenția la detalii și pasiunea pentru mâncare.

Doctor Nutriționist Diana Voican

Sunt Diana Voican, sunt medic pediatru, absolventă a Universității de Medicină și Farmacie Carol Davila, București și am profesat ca medic cu această specializare în spitale din București din 1989 până în urma cu 10 ani. Din 2017 m-am specializat în Nutriție și Nutriție pediatrică și sunt directorul medical al programului de educație nutrițională pentru copii Sănătos de mic. În paralel îmi desfășor activitatea de consultanță în nutriție în cabinetul meu personal și colaborez cu diferite asociații și firme în programe de nutriție, workshop-uri, conferințe.

Sunt mesagerul unui stil de viață sănătos care, pe lângă alimentație, promovează și activitatea fizică și comportamentele sănătoase.

Radu Restivan

Radu Restivan este fondatorul comunității de alergare 321sport #RunningCulture, care, din 2015 până în prezent, a reunit peste 20.000 de alergători amatori și profesioniști în cele peste 500 de alergări organizate săptămânal. Știe că sportul nu înseamnă doar efort și caută să creeze relații pe termen lung cu oamenii pe care îi antrenează. Și pentru că a reușit să-și schimbe radical viața prin sport, a decis că cel mai frumos lucru pe care l-ar putea face ar fi să-i inspire și să-i ajute pe cei din jur să facă același lucru.

Pe lângă specializările sportive (absolvent al Școlii Naționale de Antrenori – Atletism, dar și Golden Level Indoor Cycling), în viața de birou este și Managing Partner @ The Sports Architects, lucrând în industria sportului începând cu 2007: întâi în presa sportivă (print, digital, TV), apoi exclusiv pe proiecte de marketing sportiv.

Psihoterapeut Ancuța Coman-Boldișteanu

Ancuța Coman-Boldișteanu este psihoterapeut autonom și fondator al proiectului “Emoții în farfurie”, cu o experiență de peste 7 ani în lucrul cu persoanele care se confruntă cu provocări legate de propriul corp și de relația cu mâncarea în programe, grupuri de susținere, terapie individuală, de familie și de cuplu. A pornit în această călătorie, după ce personal, a trecut prin provocări legate de relația cu mâncarea.

Consideră că orice schimbare începe din interior spre exterior, din disponibilitatea noastră de a ne cunoaște ca ființe emoționale și de a lucra cu noi, acestea fiind și unele dintre principiile pe care se bazează în munca sa cu clienții.