Zi de Bine, cea mai ascultată emisiune vinerea, de la 18:15 la 19:00

Eliza
14.01.2022

Totul a început cu o propunere de rubrică zilnică în care să povestim despre lucrurile bune care se întâmplă în jurul nostru, că prea ne bombardează numai neplăcute, ca să nu zicem direct nasoale.

N-am știut dacă o să fie și urechi care să ne asculte, dar cam au fost... Sau, cel puțin, noi asta am înțeles din imaginea pe care am primit-o în inbox de la colegii de la EuropaFM. Ce am putea să spunem? Doar câteva vorbe: Plecăciuni! MULȚUMIM!

Că ne-am bucurat să vedem că pariul nostru a dat roade, că oamenii au apetență să-i asculte povestind pe cei care își dedică activitatea, și uneori viața, să facă România (mai) bine e puțin spus. Și mulțumim fiecărui ascultător în parte! Așa știm că suntem într-adevăr pe drumul cel bun, nu e doar în capul nostru!😅 Mulțumim pentru încredere!

În 2021, Mel a vorbit cu prieteni vechi și noi, am descoperit oameni obișnuiți care de-o bunătate, implicare și generozitate extraordinare, am aflat cum schimbă lumea-n bine om cu om. Puteți asculta episoadele la noi pe site, pe pagina noastră de YouTube și, bineînțeles, pe europafm.ro, dar pentru că listuțele practice sunt cheia succesului, am făcut noi un rezumat ready to watch, mai jos, cu edițiile faine de anul trecut.

Ascultă episodul cu Silvia Damato, președintele Asociației Bambini in Emergenza, aici.
Ascultă episodul cu Georgeta Bucur, Asociația Down Plus, aici.
Ascultă episodul cu Mirela Ștețco, trainer în cadrul Teach For Romania și profesor în Borșa, aici.
Ascultă episodul cu Arh. Iris Popescu, fondatoarea Asociației Metodelor Alternative de Integrare Socială, aici.
Ascultă episodul cu Silvia Coman, medic, mamă și navigator de pacienți oncologici, aici.
Ascultă episodul cu Anastasia Staicu, creatoarea Seneca Anticafe, aici
Ascultă episodul cu Magda Săvuică, fondatoarea Asociației Dragoste Desculță, aici.
Ascultă episodul cu Mirel Dolofan, fondatorul Asociației Marinuș Gălbenuș, aici.
Ascultă episodul cu Marian Ursan, președintele Asociației Carusel, aici.
Ascultă episodul în care Toader Păun îi ia inteviu lui Mel, la final de an, aici.

În concluzie, continuăm și în 2022!

De luni, 17 ianuarie, revenim cu vești de Bine la EuropaFM, de luni până joi, la ora 16:30. Și în fiecare vineri, de la ora 18:00, după știri, dăm microfonul oamenilor-resursă, medici, ONG-iști, profesori, salvatori și salvați, care ne arată că schimbarea se poate produce, că există în România oameni care se ocupă să facă BINE!

 

Abonare newsletter

Zi de zi adunăm povești, idei și inițiative pline de speranță și le punem într-un Jurnal de Bineri, care ajunge la voi în fiecare vineri, la țanc pentru un vibe pozitiv de weekend. Plus că aflați primii când mai lansăm un nou episod din podcastul Zi de Bine! Așa că abonați-vă și voi la newsletter!