Iunie - Zid de BINE

Melania
01.06.2020

Pandemia ne-a închis în case. Aprope 3 luni de izolare socială în care privitul pe geam ne-a devenit constantă.

Puțini sunt norocoșii care văd verde pe fereastră. Cei mai mulți dintre noi am văzut doar mașini și blocuri ponosite.  Pentru copiii internați în spital, izolarea a început mult înainte ca pandemia să ne lovească. Doar că noi am avut luxul de a fi sănătoși. Ei nu.

În Martie am făcut un LANȚ al Solidarității pentru Căsuța Blondie. În perioada Martie - Mai am făcut #SCUTpentruspitale. În Iunie e vremea să facem un ZID:  ZID de BINE. Era deja ridicat si semeț. De la înălțimea lui punea ostentativ un GRI în fața oricui se nimerea prin preajma-i. Adevărul e că găsise cel mai bun loc: un spital de copii. Locul în care bucuria nu-și are locul, iar cenușiul lui întregește toată apăsarea ce însoțește vizita la spital.

Doar că... zidul gri și-a găsit Nașul. O să aruncăm în el cu albastru. Ba chiar și culori mai tari de atât. Culori demne de super eroi care, privind spre geamurile saloanelor unde sunt internați copiii, să trimită spre ei curaj și bucurie.

Some Sweet Damage

Sweet Damage Crew, o echipă de artiști care abia aștepta un mural uriaș și-a scos pensulele și sprayurile, și mai așteaptă doar să se potolească ploaia. Băieții de la Edit au instalat schelele - "coala" e așternută.

Let's paint!

 

Abonare newsletter

Zi de zi adunăm povești, idei și inițiative pline de speranță și le punem într-un Jurnal de Bineri, care ajunge la voi în fiecare vineri, la țanc pentru un vibe pozitiv de weekend. Plus că aflați primii când mai lansăm un nou episod din podcastul Zi de Bine! Așa că abonați-vă și voi la newsletter!