COINCIDENȚE

Melania
10.03.2020

Din seria coincidentelor care te fac sa ridici din spranceana: Ce ma bucur ca ai ales cauza Blondie! imi spune buna mea prietena Mirela Oprea. De ceva vreme ea tine un curs tare frumos.

Dream Management! In care oamenii vorbesc despre visurile lor si cauta drumul spre indeplinirea lor.
- Ma bucur ca te bucuri, dar de ce te bucuri asa tare? intreb nedumerita.
- Pentru ca Adelina a fost la cursul meu si mi-a vorbit despre Casuta Blondie. Dar stii ce e si mai tare de atat? Iti amintesti cand nu aveam unde sa tin cursul si mi-ai spus ca pot sa-l tin la tine acasa? Da, cu ceva ani in urma Adelina mi-a vorbit despre visul ei chiar la tine acasa, inainte ca voi sa va cunoasteti:)

Si ziceti ca asta nu-i semn ca trebuia sa ne intalnim? :)

Ne vom reintalni si sambata, pe 14 martie la ora 14, cand va asteptam si pe voi - 2200 dintre voi, asezati pe un scaun din 2 in 2 metri, pe mai bine de 6km, intre Marie Curie si Popesti Leordeni pentru cauza Blondie - o casuta pentru copiii "uitati" in spitale.
Mai sunt putin pentru 500 de scaune care isi cauta un om bun. Rezervati-va o ora din viata pe https://zidebine.ro/martie.html

 

Abonare newsletter

Zi de zi adunăm povești, idei și inițiative pline de speranță și le punem într-un Jurnal de Bineri, care ajunge la voi în fiecare vineri, la țanc pentru un vibe pozitiv de weekend. Plus că aflați primii când mai lansăm un nou episod din podcastul Zi de Bine! Așa că abonați-vă și voi la newsletter!