COINCIDENȚE

Melania
10.03.2020

Din seria coincidentelor care te fac sa ridici din spranceana: Ce ma bucur ca ai ales cauza Blondie! imi spune buna mea prietena Mirela Oprea. De ceva vreme ea tine un curs tare frumos.

Dream Management! În care oamenii vorbesc despre visurile lor și caută drumul spre îndeplinirea lor.
- Mă bucur că te bucuri, dar de ce te bucuri așa tare?, întreb nedumerită.
- Pentru că Adelina a fost la cursul meu și mi-a vorbit despre Căsuța Blondie. Dar știi ce e și mai tare de atât? Îți amintești când nu aveam unde să țin cursul și mi-ai spus că pot să-l țin la tine acasă? Da, cu ceva ani în urmă, Adelina mi-a vorbit despre visul ei chiar la tine acasă, înainte ca voi să vă cunoașteți. :)

Și ziceți că asta nu-i semn că trebuia să ne întâlnim? :)

Ne vom reîntâlni și sâmbătă, pe 14 martie la ora 14, când vă așteptăm și pe voi - 2.200 dintre voi, așezați pe un scaun din 2 în 2 metri, pe mai bine de 6km, între Marie Curie și Popesti Leordeni, pentru cauza Blondie - o căsuță pentru copiii "uitați" în spitale.
Mai sunt puțin peste 500 de scaune care își caută un om bun. Rezervă-ți o oră din viață pe https://zidebine.ro/martie.html.

 

Abonare newsletter

Zi de zi adunăm povești, idei și inițiative pline de speranță și le punem într-un Jurnal de Bineri, care ajunge la voi în fiecare vineri, la țanc pentru un vibe pozitiv de weekend. Plus că aflați primii când mai lansăm un nou episod din podcastul Zi de Bine! Așa că abonați-vă și voi la newsletter!