Alături de copiii de la Marie Curie, împreună cu IMMOFINANZ

Eliza
22.12.2020

Pe cât de problematic social și economic a fost 2020, pe atât de îmbelșugat cu fapte de Bine s-a dovedit a fi sfârșitul de an! Pe lângă proiectul nostru dedicat lunii Decembrie - #PernaCuTihnă – am pornit într-o altă inițiativă, de data asta menită să îi ajute pe copiii cu diagnostic de fibroză chistică din cadrul Spitalului Marie Curie din Bucureşti. Parteneri care ne suflă în pânze: IMMOFINANZ!

Dedicarea noastră pentru îmbunătățirea calității vieții prichindeilor nevoiți să lupte cu boala când singura lor luptă ar trebui să fie împotriva zmeilor din cărțile de povești a însemnat că 3 din 9 proiecte realizate în 2020 le-am dedicat acestui scop. Iar acum pornim motoarele pentru numărul 4, alături de IMMOFINANZ

De ce acum? Pentru că în Decembrie, toți copiii își pun dorințe. Arzătoare! Fără de care nu mai pot! Unii visează la ultimul model de păpușă Bratz, alții la jocuri video, alții doar la câteva cărți și pixuri frumos colorate, iar alții visează la aer. Da, aer! Asta înseamnă să ai fibroză chistică, o boală care se moștenește genetic și pentru care nu există tratament curativ, ci boala doar se agravează în timp. În acest Decembrie, darul nostru pentru copiii care luptă pentru fiecare gură de aer este şansa de a respira puţin mai bine!

Cu sprijinul partenerilor de la IMMOFINANZ, care au decis la finalul unui an atipic să aloce bugetul destinat tradiţionalelor cadouri de Crăciun pentru o cauză de Bine, am reușit să dotăm secția de pediatrie a Spitalului Marie Curie din București cu un aparat pentru fizioterapie pulmonară şi kituri necesare tratamentului pentru fibroză chistică. 

„Anul acesta ne-a transformat pe toţi în mare măsură dar ne-a şi apropiat, dincolo de business. Noi ne-am propus să solidificăm noţiunea de comunitate, să rămânem aproape unii de alţii, de clienţii şi de partenerii noştri. Prin decizia de a dona această sumă, ştim că suntem în asentimentul tuturor partenerilor şi colaboratorilor. Mulţumim în mod special Asociaţiei Zi de Bine şi Melaniei Medeleanu pentru că ne sunt parteneri în această iniţiativă, dar şi pentru toată implicarea lor, în general, în cauzele delicate ale societăţii româneşti” –  Fulga Dinu, Country Manager Operations, IMMOFINANZ Romania.

 

Abonare newsletter

Zi de zi adunăm povești, idei și inițiative pline de speranță și le punem într-un Jurnal de Bineri, care ajunge la voi în fiecare vineri, la țanc pentru un vibe pozitiv de weekend. Plus că aflați primii când mai lansăm un nou episod din podcastul Zi de Bine! Așa că abonați-vă și voi la newsletter!