Hai la centru!

Ateliere, întâlniri, dezbateri, artă, mișcare, joacă și socializare… le facem pe toate și mai multe! Centrul Comunitar Zi de Bine este spațiul pe care l-am creat și amenajat pentru a sprijini mai mult și direct ONG-urile partenere și comunitățile care au nevoie de noi. Te așteptăm cu drag!

Семинары, встречи, дебаты, искусство, движение, игры и общение… мы делаем все это и даже больше! Общественный центр Zi de Bine — это пространство, которое мы создали и обустроили как способ легко и просто, напрямую проявить поддержку партнерским неправительственным организациям и сообществам, которые в нас нуждаются. Приглашаем к нам с радостью!

Activități luna IULIE / Липневі заходи
 

Atelier de improvizație pentru mămici

Dragi mame cu pui mici, acest atelier este gândit special pentru voi!

citește mai mult

 

Teatru pentru copii - Elefănțelul curios

Dragii noștri, vă dăm întâlnire la centrul comunitar Zi de Bine la o șezătoare de povești unde vocea povestitorului se împletește cu muzica live.

citește mai mult

 

Meal planning împotriva risipei alimentare

Meal planningul (planificarea meselor) este un mod de a te asigura că nu rămâi niciodată blocat sau blocată de întrebarea „Ce mai mâncăm azi?!”

citește mai mult

 

Demonstrație de robotică pentru copii

Ai un copil sau adolescent interesat de calculatoare și robotică?

citește mai mult

(4 din 16 activitati)  Afișează-le pe toate
CALENDAR ACTIVITĂȚI
 

Abonare newsletter

Zi de zi adunăm povești, idei și inițiative pline de speranță și le punem într-un Jurnal de Bineri, care ajunge la voi în fiecare vineri, la țanc pentru un vibe pozitiv de weekend. Plus că aflați primii când mai lansăm un nou episod din podcastul Zi de Bine! Așa că abonați-vă și voi la newsletter!