Proiecte

NAȚIONAL
DECEMBRIE 2021

31 de Zile de Bine

31 de zile ale lunii. 31 de familii în nevoie. 31.000 de lei. Pentru 31 de sărbători o fărâmă mai liniștite. Pentru că fiecare zi e Zi de Bine!

NAȚIONAL
DECEMBRIE 2021

BINEintensiv

În decembrie, Moșu' copiiilor care suferă de cancer și alte afecțiuni grave vine cu kituri de îngrijire intensivă la domiciliu, care să îi ajute să doarmă mai bine, să respire mai ușor și în general să se simtă mai bine acasă la ei, după și între internările la spital.

NAȚIONAL
NOIEMBRIE 2021

Clase de poveste

În toamna acestui an, lucrăm la prima școală incluzivă din România! Vom amenaja două spații în cadrul Școlii Primare Concordia, acolo unde fiecare copil contează!

NAȚIONAL
OCTOMBRIE 2021

La Un Loc - hub comunitar

Știți cu toții nevoia, o avem în fibră: nevoia de apartenență. De a ne găsi un loc în care ne regăsim. În Octombrie facem Un Hub comunitar, la Brașov. Un loc în care oamenii să vină #LaUnLoc, fiecare cu ce are: unii cu trebuințe, alții cu soluții, toți cu încredere.

NAȚIONAL
SEPTEMBRIE 2021

Laboratorul de Robotică

Tot sperăm să se întâmple ceva bun cu școala în care copiilor noștri le cam sunt cotonogite curiozitatea, creativitatea, bucuria de a întreba și de a afla. În Septembrie mergem în Valea Doftanei să facem laborator de robotică la liceul în care se întâmplă deja minuni, pentru că o profesoară a pus mâna pe bagheta magică a invovației.

NAȚIONAL
AUGUST 2021

Croiește-ți viitorul!

Ai 18 ani. Ai tot viitorul înainte, 1.000 de posibilități care te pot purta prin toată lumea, prin experiențe fantastice. Te vei desprinde și vei fi independent și sigur pe tine. Dacă însă vii dintr-un centru de plasament, puținul echilibru pe care îl ai acum, odată cu plecarea din centru, se prăbușește. În august, organizăm proiectul Croiește-ți Viitorul, tabere de croitorie și viață independentă pentru tinere din centre de plasament!

NAȚIONAL
IULIE 2021

BookTruck

Vom transforma o dubă obișnuită într-o bibliotecă modernă și prietenoasă. BookTruck este biblioteca mobilă care va împrumuta gratuit cărți în satele fără bibliotecă funcțională.

NAȚIONAL
IUNIE 2021

100 de Doruri

Mulți oameni pleacă departe și nu se mai întorc. Ramâne însă DORUL. Ce i-ar face pe toți să se adune din nou? În Iunie, lansăm proiectul 100 de Doruri.

NAȚIONAL
MAI 2021

Ochii care nu se uită

În luna Mai, aducem în România bastoanele inteligente We Walk! 70 de nevăzători vor primi aceste bastoane cu soft inteligent, tradus pentru prima dată în limba română, și vor învăța să îl folosească la potențial maxim, pentru a se bucura de mai multă independență.

NAȚIONAL
APRILIE 2021

HAMtrenament pentru viata

Un câine salvator este la fel de eficient ca o echipă de căutare formată din 50 de persoane. Luna asta, amenajăm un teren pentru antrenament, unde să se poată pregăti pentru a interveni în situații de urgență.

NAȚIONAL
MARTIE 2021

Studiourile Ferentari

Pentru copiii din Ferentari, proiectul Playhood înseamnă nu doar educație, ci și o șansă la viitor. Șansă pe care o completăm în Martie cu Studiourile Ferentari!

NAȚIONAL
FEBRUARIE 2021

Loc de Bine

#LocDeBine promite audierea la Parchet a copiiilor victime într-o cameră special amenajată, înregistrată cu camere robotice. O discuție cu un specialist, ghidată după un protocol bine pregătit și adaptat vârstei copilului. Promite grijă și ocrotire.

NAȚIONAL
IANUARIE 2021

Teen Line

O statistică de acum doi ani spunea că, în România, 8 din 100 de liceeni s-au gândit la sinucidere. Adolescenților cărora le fuge lumea de sub picioare le dedicăm luna Ianuarie.

Rezervă-ți ziua de bine

Spune-ne când ești sărbătorit și te vom anunța despre cauza lunii tale.