Iunie - Zid de BINE

Melania
01.06.2020

Pandemia ne-a închis în case. Aprope 3 luni de izolare socială în care privitul pe geam ne-a devenit constantă. Puțini sunt norocoșii care văd verde pe fereastră. Cei mai mulți dintre noi am văzut doar mașini și

blocuri ponosite.  Pentru copiii internați în spital, izolarea a început mult înainte ca pandemia să  ne lovească. Doar că  noi am avut luxul de a fi sănătoși. Ei nu.

În Martie am făcut un LANȚ al Solidarității pentru Căsuța Blondie. În perioada Martie - Mai am făcut #SCUTpentruspitale. În Iunie e vremea să facem un ZID:  ZID de BINE. Era deja ridicat si semeț. De la înălțimea lui punea ostentativ un GRI în fața oricui se nimerea prin preajma-i. Adevărul e că găsise cel mai bun loc: un spital de copii. Locul în care bucuria nu-și are locul iar cenușiul lui întregește toata apăsarea ce însoțește vizita la spital.
Doar că... zidul gri și-a găsit Nașul. O sa aruncăm în el cu albastru. Ba chiar și culori mai tari de atat. Culori demne de super eroi care, privind spre geamurile saloanelor unde sunt internați copiii, să trimită spre ei curaj și bucurie.


Some Sweet Damage


Sweet Damage Crew, o echipa de artisti care abia astepta un mural urias si-a scos pensulele si sprayurile,   si mai asteapta doar sa se potoleasca ploaia. Baieții de la Edit au instalat schelele - "coala" e așternută.

Let's paint!