07.08.2020

Cu Fundatia Bethany, in #caravanamicrodus

In Romania anului 2020, aproape jumatate din populatia din mediul rural este saraca si foarte saraca, 90% din populația de la sate nu este racordata la sistemul public de canalizare nici azi, 53,1% dintre locuintele din mediul rural nu au toalete in case, iar unui medic ar trebui sa ii revina 1.581 de pacienti.

citește mai mult...

31.07.2020
24.07.2020

Implicarea face diferența - Katharina Scheidereiter (manager CSR Kaufland România)

La final de Iulie, au răsărit ca de niciunde primele picturi murale din curtea unor spitale pediatrice.

citește mai mult...

17.07.2020

Fericire sau Sens?

Ai văzut vreodată un om deschizând un borcan de Nutella, iar lângă el stând un câine care primește un treat? Aceeași sclipire de fericire în ochi. Dacă omul ar avea coadă, cu siguranță ar da din ea. Știu pentru că și eu mi-am surprins coada imaginară învârtindu-se în cercuri, gata să decoleze în fața raftului cu dulciuri de la magazin.

citește mai mult...

17.07.2020

LEGO - jucării de Bine

Dacă se poate găsi un simbol echivalent al fericirii de copil, cu siguranță LEGO e în top. Piesele colorate care se potrivesc încă din anul 1958 până în ziua de azi sunt cunoscute și pentru cooperare și joaca/munca în echipă. Brick Depot | Magazine Certificate LEGO a intrat în echipa noastră de fapte bune. Deja combină cauzele tare frumos!

citește mai mult...

25.06.2020

Prichindei în patul de spital – Sfaturi de la psiholog pentru părinți

A fi părinte presupune traversarea și trăirea unui larg registru de emoții și experiențe, de la cele mai fericite, împlinite și pline de iubire, la cele mai triste, furioase sau înspăimântătoare.

citește mai mult...

15.06.2020

Sweet Damage Crew pictează #ZiduriDeBine

Cu o activitate internațională, multiple premii la festivalurile de street art naționale și internaționale și expoziții recurente în galeriile de artă din țară, Sweet Damage Crew este una dintre cele mai cunoscute echipe de artiști graffiti din România.

citește mai mult...

11.06.2020

Asociația EDIT vine în campania de Iunie

Asociația pentru Educație, Dezvoltare și Implicarea Tineretului (E.D.I.T.) este ONG-ul care ni s-a alăturat pe partea logistică pentru a ne ajuta să ducem la bun sfârșit cauza lunii Iunie.

citește mai mult...

01.06.2020

Iunie - Zid de BINE

Pandemia ne-a închis în case. Aprope 3 luni de izolare socială în care privitul pe geam ne-a devenit constantă. Puțini sunt norocoșii care văd verde pe fereastră. Cei mai mulți dintre noi am văzut doar mașini și

citește mai mult...

04.03.2020

COINCIDENȚE

Din seria coincidentelor care te fac sa ridici din spranceana: Ce ma bucur ca ai ales cauza Blondie! imi spune buna mea prietena Mirela Oprea. De ceva vreme ea tine un curs tare frumos

citește mai mult...

01.03.2020

Casa Blondie

Era un ger de crapa si mama pietrelor cand am sunat-o pe Adelina. Era la Constanta si ma intrebam ce face la mare pe frigul asta. Nu facea cine stie ce – doar statea departe. Era racita si nu-si permitea

citește mai mult...