Hai la centru!

Ateliere, întâlniri, dezbateri, artă, mișcare, joacă și socializare… le facem pe toate și mai multe! Centrul Comunitar Zi de Bine este spațiul pe care l-am creat și amenajat pentru a sprijini mai mult și direct ONG-urile partenere și comunitățile care au nevoie de noi. Te așteptăm cu drag!

Семинары, встречи, дебаты, искусство, движение, игры и общение… мы делаем все это и даже больше! Общественный центр Zi de Bine — это пространство, которое мы создали и обустроили как способ легко и просто, напрямую проявить поддержку партнерским неправительственным организациям и сообществам, которые в нас нуждаются. Приглашаем к нам с радостью!

Activități actuale / поточна діяльність
 

Atelier de croșetat ursuleți

Mame cu fiice, bunicuțe, prietene din copilărie, prieteni de liceu – cu toții au fost azi la noi, la atelierul de croșetat ursuleți după tehnica amigurumi.

citește mai mult

CALENDAR ACTIVITĂȚI
 

Abonare newsletter

Zi de zi adunăm povești, idei și inițiative pline de speranță și le punem într-un Jurnal de Bineri, care ajunge la voi în fiecare vineri, la țanc pentru un vibe pozitiv de weekend. Plus că aflați primii când mai lansăm un nou episod din podcastul Zi de Bine! Așa că abonați-vă și voi la newsletter!